INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ÎNLOCUITOR PENTRU HIDDINK

Ruşii îl vor pe Capello: 7 milioane de euro salariu!

Articol de - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Alarmă la Londra! Selecţionerul Angliei, Fabio Capello (foto), e dorit de ruşi, care-l tentează cu un salariu fabulos.

 

Preşedintele federaţiei de la Moscova, Serghei Fursenko, are ambiţii mari cu bătaie spre Euro 2012 şi crede că tehnicianul italian e cel mai potrivit pentru a-i succeda lui Guus Hiddink. Contractul olandezului expiră în vară şi nu va mai fi reînnoit după ce-a ratat calificarea la CM 2010.

Potrivit cotidianului Daily Mirror, Fursenko s-a întîlnit recent cu Capello şi i-a propus să preia "naţionala" după Mondialul din Africa de Sud (11 iunie - 11 iulie). El i-ar fi oferit italianului un salariu de 7 milioane de euro net, în condiţiile în care acesta ia la englezi 6,6 milioane, din care aproape jumătate rămîn statului după impozitare. 

Pentru funcţia de selecţioner, ruşii îi mai au în vedere pe Marcello Lippi, actualmente pe banca reprezentativei Italiei, şi pe Luciano Spalletti, antrenorul lui Zenit St. Petersburg.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  05 Martie 2010, 13:11

Nu cred ca va accepta. Intre Italia si nationala Rusiei, sau intre Milan si nationala Rusiei va alege clar Milanul. Cred ca dupa mondial va fi ofertat de cei de la Milan.

 •  05 Martie 2010, 13:09

Pai si nea' Mircea ce mai antreneaza??? ca voi ati dat stirea ca ar putea prelua reprezentativa Rusiei nu? nici nu l mai vedem pe lista acum? furati curent puternic!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close