INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  CEHII AU CEDAT NERVOS

S-au bătut!

Articol de - Publicat joi, 26 iunie 2008 00:00

Eliminaţi la Euro încă din grupe, Baros, Ujfalusi, Fenin şi Kovac au fost implicaţi într-o altercaţie într-un bar din Praga.

Greu de suportat o eliminare la Euro chiar după faza grupelor.

Învinşi de turci în ultimele secunde, într-un meci în care au condus cu 2-0, cehii lui Bruckner s-au întors furioşi acasă. Şi patru dintre ei au cedat nervos în noaptea de luni spre marţi.

Baros, Ujfalusi, Fenin şi Rado­s­lav Kovac s-au aflat într-un bar din Praga în acea noapte, dar dis­tracţia lor s-a încheiat urît. Fenin po­ves­teşte de la ce a pornit totul. “Ne sim­ţeam bine cu nişte prieteni, cînd unul dintre amicii noştri a fost a­gresat”, a declarat ata­cantul lui Eintracht Frankfurt cotidianului ceh Blesk, adăugînd: “Am decis imediat să-i sărim în ajutor”.

Conflictul a degenerat. “M-am luat la bătaie cu un individ din acel bar, nu-l puteam lăsa să scape neatins”, a mai spus Fenin.

Nu doar el a fost erou salvator. Dnes, alt jurnal praghez, susţine că şi Kovac s-a implicat în schimbul de pumni. Iar Baros şi Ujfalusi, văzînd că problema se îngroaşă, au uitat de colegi şi s-au făcut nevăzuţi din mijlocul inci­den­te­lor. Fuga a fost mai sănătoasă pentru ei

Nou selecţioner doar în iulie!

După demisia lui Bruckner, fe­de­ra­ţia cehă (CMFS) va anunţa noul se­lecţioner la jumătatea lunii iulie. Au rămas doi fa­voriţi: Petr Rada, fostul secund al lui Bruckner şi antrenor la Teplice, şi Jozef Chovanec, mana­gerul Spartei Praga. CMFS are şi două variante de tehnicieni străini, neamţul Topp­moller, demis de la “naţio­nala” Georgiei, şi brazilianul Torres, fost selecţioner al Azerbaidjanului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează