INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  BOSNIA

Susici a făcut echipa pentru meciul cu Albania. Maletici şi Ibisevici sînt noutăţile faţă de eşecul de la Bucureşti. Joacă şi Lulici

Ibisevici
Ibisevici

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 07 iunie 2011 11:45

Selecţionerul bosniac Safet Susici se ţine de cuvînt. Dezamăgit de evoluţia unora dintre jucătorii săi la Bucureşti (0-3), el va opera cîteva modificări în formula de start pentru confruntarea de diseară cu Albania (21:15, Digisport Plus în direct).

Astfel, în locul lui Ibricici, în primul unsprezece va apărea un al doilea vîrf de meserie alături de Dzeko, în persoana lui Ibisevici. Iar Medunjanin, incert din cauza unei accidentări, va fi înlocuit în linia mediană de Maletici. Lulici, la rîndu-i, a a fost recuperat de pe urma unei leziuni suferite la adductori şi va reveni între titulari.

Prin titularizarea lui Ibisevici, selecţionerul trece în consecinţă şi la o altă aşezare: de la acel 4-5-1 de la Bucureşti la un 4-4-2. Dar iată formaţia anunţată în această dimineaţă de ziarele bosniace: Hasagici - Mujdza, Mravac, Spahici, Lulici - Pjanici, Rahimici, Misimovici, Maletici - Dzeko, Ibisevici.

Bosnia şi Albania sînt adversarele tricolorilor în grupa D a preliminariilor Euro 2012. Clasamentul arată astfel în acest moment: 1. Franţa 13p, 2. Belarus 9p, 3. România 8p, 4. Albania 8p, 5. Bosnia 7p, 6. Luxemburg 1p.

Diseară, de la 20:00, se mai joacă partida Belarus - Luxemburg.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează