INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ADVERSARI EURO

Van Basten: „Evoluţia noastră mă umple de satisfacţie”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2008 00:00

Selecţionerul Olandei, Marco van Basten, a declarat, după victoria, cu scorul de 3-0, din meciul amical cu Croaţia, că acest rezultat va fi unul de impact în plan internaţional, deoarece croaţii şi-au creat un nume important în ultimii ani.

"Acest rezultat va avea impact în plan internaţional. Este important să tratăm cu seriozitate şi meciurile amicale şi trebuie să îmi felicit jucătorii pentru atitudinea lor. Au jucat cu adevărat bine. Evoluţia noastră mă umple de satisfacţie şi încredere. Poate că acum suntem puţin euforici, dar cred că a fost o victorie cu scorul de 3-0 binemeritată. Şi Croaţia şi-a creat un nume important în ultimii ani", a declarat Van Basten, citat de goal.com.

Portarul Edwin Van der Sar consideră că victoria din amicalul cu naţionala Croaţiei este unul care plasează Olanda pe drumul bun în perspectiva Campionatului European, unde olandezii vor evolua în grupa C, alături de România, Italia şi Franţa. "Acum avem vânt din pupa. Noul sistem tactic gândit de Marco van Basten, cu trei mijlocaşi ofensivi în sprijinul unui singur atacant, a funcţionat perfect", a precizat Van der Sar.

sursa Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  07 Februarie 2008, 11:16

http://mada-sites.blogspot.com/

Vezi toate comentariile (1)
Comentează