INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  PRELIMINARII EURO 2012

VIDEO Ăştia chiar sînt "NEBUNI" » Spaniolii au avut 1min. şi 34s de posesie la golul lui Silva :O

Creierul Barcelonei şi al naţionalei Spaniei, Xavi, este cel mai bun pasator din lume în acest moment
Creierul Barcelonei şi al naţionalei Spaniei, Xavi, este cel mai bun pasator din lume în acest moment

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2011 09:43

Primul gol al echipei Spaniei în meciul cu selecţionata Scoţiei, scor final 3-1, marcat de David Silva, în minutul 6, a venit după 42 DE ATINGERI DE BALON consecutive ale jucătorilor spaniloli. Mingea a stat la ei un minut şi 34 de secunde, în condiţiile în care în Liga 1 există meciuri în care nici o o echipă nu poate ţine mingea în posesie peste 45 de secunde!

Conform publicaţiei As, balonul a trecut, la faza respectivă, pe la toţi cei 11 componenţi ai naţionalei Spaniei aflaţi în teren: Busquets - Xavi - Villa - Xavi - Busquets - Pedro - Sergio Ramos - Busquets - Cazorla - Sergio Ramos - Pedro - Sergio Ramos - Xavi - Cazorla - Busquets - Alba - Cazorla - Silva - Cazorla - Pique - Busquets - Alba - Villa - Alba - Puyol - Alba - Valdes - Puyol - Busquets - Puyol - Xavi - Silva - Xavi - Sergio Ramos - Xavi - Busquets - Xavi - Silva - Xavi - Villa - Alba - Silva. Numai pe la Xavi balonul a trecut de opt ori, iar pe la Busquets de 7 ori.

As, citat de mediafax, reaminteşte că în meciul cu cu Cehia, de vineri, scor 2-0, tot din preliminariile Euro-2012, jucătorii spanioli au avut 1.149 de pase, faţă de 293 ale adversarilor, adică cu 856 mai mult. În timpul primei reprize, Spania a avut posesia 80 la sută, iar în a doua 77 la sută.

La jocul cu Scoţia, Barcelona a avut 7 fotbalişti în primul "11".

VEZI mai jos rezumatul VIDEO al meciului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
efor
efor  •  13 Octombrie 2011, 16:29
Postat de ciup pe 12 Octombrie 2011, 12:26

Nu inteleg de ce jocul Spaniei este considerat spectaculos. Care e diferenta in a tine de mingie (80% posesie) si de a pasa >>Alba - Villa - Alba - Puyol - Alba - Valdes - Puyol -etc.

Daca nu intelegi apuca-te de tricotat sau croshetat.Valabil pentru toti cei care nu 'inteleg' jocul Spaniei...

flo23
flo23  •  12 Octombrie 2011, 13:53

ei si normal sa fie asa, joaca de prea mult timp impreuna daca va uitati, jumatate din jucatori sunt din echipa barcei, iar pe celelalte posturi jucatori de la real, city echipe care spulbera tot in campionat

shpytza
shpytza  •  12 Octombrie 2011, 13:43

poate ca is eu bolovan, dar din cate am observat portaru nu a atins mingea, asa ca nu inteleg cum a ajuns mingea pe la toti 11, sau poate is schimbate regulile si au voie la 11 jucatori de camp

Vezi toate comentariile (22)
Comentează