Alte știri din fotbal
Dinamo merge la Comisie și cere anularea sancțiunii jucătorului: „Există circumstanțe”
1
Thiam a marcat și a fost lăudat de patron, dar a avut o mare nemulțumire: „Nu e normal!”
0
Becali l-a văzut la joc și i-a dublat salariul: „Promisiunea e următoarea”
0
Neașteptat » Ilie Dumitrescu l-a ridicat în slăvi după ce FCSB a reintrat în cărți pentru play-off: „Nu-l laud des, dar când merită...”
1
Știri din fotbal internațional
HORROR! Rapidistul Antoine Baroan și-a rupt piciorul chiar la debutul pentru noua echipă » Imagini greu de privit
0
Sex-scandal la fosta echipă a lui Ianis! Dați de gol de nevasta furioasă a unui jucător
0
La Real nu e bine deloc! Vedetele l-au băgat în ședință pe „interimarul” Arbeloa
0
Scandalul ia proporții în Arabia Saudită! Cristiano Ronaldo refuză din nou să joace, Liga îi dă replica
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
7
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Robert Negoiță, după perchezițiile DNA: I-am făcut un deserviciu fratelui ...
Libertatea
Profeția apocaliptică a Inteligenței Artificiale privind locurile de muncă ...
Adevărul
VIDEO „Nu, dom' profesor, nu loviți calul! Nu așa!” » Hipodromul tăcerii ...
GSP SPECIAL
Mesajul lui Donald Trump pentru România despre pământurile rare și ...
Libertatea
Si eu stiu un lucru tot ceva sa fie legat de fcsb..ca sa aiba legatura cumva si fcsb`u cu finala..Mama lui CR7 intinde rufe la acelas soare cu mama lui Ardei pompa..
Si el rezerva parca asta era alta scuza in Romania ca jucatorii romani nu sunt titulari de baza la echipele lor sa nu mai vorbesc de Robson-Kanu care nici nu are echipa.
Era unu pe la CFR, Traore parca, la câți portughezi au trecut pe la Cluj la o prima vedere l-am confundat ...
serios? serios??? vai de capu tau :)
Il vrei la fcsb?
Noi suntem in toate in cele ce rad si canta sub soare parca erau cuvintele unei strofe de pe vremea comunismului. Asa-i si acuma ...orice s-ar intampla romanii si mai ales Steaua fac totul.Boloni l-a descoperit pe Ronaldo,Camataru sare mai sus ca el ,iarEder a fost rezerva lui Rusescu. Poate un pic de modestie nu ne-ar strica avand in vedere....
Eder net superior lui Rusescu...Rusescu poate cara geanta lui Eder!!!!
Exercitiul 2: Rusescu are 28 de ani. Eder are 28 de ani. Cine e mai mic: a. Eder cu 10 ani b. Sanches c. Scorul tau la testul Pisa.
♦ Eder a fost rezerva lui Raul Rusescu, în perioada în care atacantul român a evoluat pentru Braga. Intrebare: Cine a fost rezerva lui Rusescu?: a. Eder b. Sanchez c. papa_poulette
Asta spune ceva si despre nivelul de incompetenta al unora...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.