INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  BELGIA

Alibec nu e singurul! Un star al Belgiei stă în cameră cu balcon pentru a fuma: "Probabil și-ar devasta camera dacă i-am interzice să fumeze cinci sau șase țigări pe zi"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2016 20:04

Selecționerul Belgiei, Marc Wilmots, a dezvăluit că mijlocașul Radja Nainggolan este fumător, însă susține că nu are o problemă cu acest lucru dacă jucătorul dă randament bun pe teren.

"Da, Radja fumează. Nu-l voi opri dacă de asta are nevoie. Sunt flexibil când vine vorba de asemenea lucruri. Este corpul lui. Nu mă deranjează atât timp cât își face treaba pe teren.

Mereu mă asigur că are o cameră cu balcon, să nu activeze alarma de incendiu. Cred că este singurul din echipa națională a Belgiei care fumează. Probabil și-ar devasta camera dacă i-am interzice să fumeze cinci sau șase țigări pe zi. Este problema lui dacă asta înseamnă că va trebui să se retragă la 30 de ani și nu la 35", a declarat Wilmots pentru publicația belgiană Sporza.

Nainggolan, 28 de ani, a marcat golul victoriei pentru Belgia în ultimul meci din faza grupelor la EURO, contra Suediei. În optimile de finală, naționala antrenată de Wilmots va întâlni Ungaria.

Citește și: EXCLUSIV Scene şocante pe Stade de France » FOTO Un jucător al României a fost prins fumând în vestiar, la meciul cu Franța!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
qwerty007
qwerty007  •  25 Iunie 2016, 01:23
Postat de a.c.a.b_st pe 24 Iunie 2016, 22:18

Nu știu cum ești tu,dar eu incă nu mi-am revenit după umilința suferită.Trebuie făcută curățenie generală,un nou selecționer,care să facă selecția nu doar pe valoarea jucătorului ci și pe atitudinea din teren.Un selecționer care să nu plece urechea la fierbințile rugăminți ale patronilor noștri de carton.Aduși jucători de maxim 24 ani,cu excepția portarului(aici mă gândesc la Silviu Lung jr) și poate avem o șansă la Euro 2020.Restul au avut șansa să demonstreze ce pot recent.

Nita al vostru e mai bun ca Lung !

catalynn
catalynn  •  25 Iunie 2016, 03:52

Problema lu' alibec nu e fumatul ci ca "e indolent si pute a lene!" ...

submarina
submarina  •  24 Iunie 2016, 23:09

Sa traiti! Cred ca e timpul pt legitimarea pauzei de tigara in timpul meciurilor de fotbal, minim o pauza pe repriza, in loc de pauza de deshidratare:) Sunt persoana care nu saluta sportivii fumatori.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează