INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  EURO 2016

EXCLUSIV 3 informaţii tari înainte de EURO 2016 » Ce se întâmplă cu Vlad Chiricheş: "Vreau să mai fac un RMN"

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2016 01:00

Mai sunt doar 3 zile până la startul EURO 2016, iar reporterii Gazetei Sporturilor din Franţa oferă cele mai importante informaţii din lotul României.

Gazeta a aflat că Vlad Chiricheş nu s-a simţit în siguranţă după primul RMN efectuat şi a fost testat din nou.  “Vreau să mai fac un RMN, să fiu eu sigur că totul e OK”, le-a cerut medicilor naţionalei.

Citeşte în Gazeta Sporturilor şi pe platforma Gazeta Digitală pentru a afla toate detaliile din culisele accidentării lui Chiricheş + un interviu cu fundaşul lui Napoli.

În Gazeta de astăzi poţi citi şi un interviu în exclusivitate cu Ovidiu Haţegan, primul arbitru român la un turneu final după o pauză de 28 de ani. "Centralul" s-a confesat reporterilor GSP şi a dezvăluit momente inedite din carieră: de la pumnul de la Apateu la Ibra şi Ronaldo.

Gazeta a discutat şi cu fostul căpitan al echipei naţionale, Răzvan Raţ. În Gazeta Sporturilor de azi, din zori la chioşcuri, şi acum pe platforma Gazeta Digitală poţi citi cum răspunde fundaşul stânga tuturor întrebărilor.

Citește și: Programul complet al EURO 2016 » Când și unde poți vedea meciurile de la turneul final din Franța 

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ EXCLUSIV Cum este caracterizat noul transfer al Stelei chiar de către foştii colegi

√ Mergeţi pe mâna noastră! Pariuri din fotbal şi baschet + cele mai tari informaţii pe pariori.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
blatistu49
blatistu49  •  07 Iunie 2016, 14:42

fa CIRIcit mai multe RMN da de se gata EURO sa nu te faci de ris

696253093853906
Ghita Florin  •  07 Iunie 2016, 10:13

Ar trebui sa fiti fericiti daca *** ,,chiri'' este accidentat ,doar asa avem si noi o sansa sa nu primim gol iar voi sa aveti scuza ca nu a jucat si sa-l puteti ridica in slavi pe neica nimeni de pe bancile de rezerva unde s-a transferat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ottobraun
ottobraun  •  07 Iunie 2016, 09:47

e smecher Cap de Cal , va juca catastrofal ca de obicei si se va scuza nu a fost refacut si cascheta la fortat!! MOTI e cel mai bun fundas roman !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează