INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ANGLIA - RUSIA 1-1

FOTO + VIDEO Haos pe Stade Velodrome! Fanii Rusiei au venit cu torțe și i-au obligat pe englezi să fugă din tribune

FOTO: Reuters +34   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2016 00:22

După ce i-au fugărit și bătut pe englezi pe străzile din Marseille, fanii Rusiei au creat haos și la meciul de pe Stade Velodrome, terminat la egalitate, scor 1-1.

Rușii au ignorat complet forțele de ordine și au intrat pe stadion cu torțe și petarde. Ba chiar au avut și un lansator de torțe și au trimis astfel de "rachete" către sectorul ocupat de englezi.

S-au bătut cu jandarmii pe stadion și au creat probleme continue. Unii dintre ei au fost reținuți și vor fi interziși la următoarele jocuri.

Englezii au fost nevoiță să sară gardurile și să părăsească sectorul lor din cauza violențelor venite din partea rușilor. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
936779503026948
Tamboi Liviu  •  12 Iunie 2016, 12:57
Postat de ovidiu_3003 pe 12 Iunie 2016, 07:46

suntem alaturi de rusi ...contra invadatorilor englezi ...

Numai Leopold II al Belgiei a facut 15 milioane de victime in cativa anisori. E al 4 lea criminal din istorie, conform unor surse la egalitate cu Hitler iar noi ne intrebam de ce atata ura fata de bietii, cinstitii si nevinovatii vest europeni. Din sangele acestor oameni nevinovati s-a facut moderna Belgie, asemeni europei din vest. In fine Anglia si Rusia ar trebui excluse si luate toate viitoarele organizari, dar nu se va face dreptate.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  12 Iunie 2016, 11:40
Postat de jack_the_stripper pe 12 Iunie 2016, 07:00

Au mai avut francezii scapari de-astea. Ce-a iesit, am vazut cu toti... Doamne fereste de vreo repetare a ”scaparii controlate”!

ASTA SI VOR SA CREEZE.. DOAR SA FII PROST ..BATA.. SA NU INTELEGI CE SE INTAMPLA.. MULTIMILE SUNT ASMUTITE..INTENTIONAT UNA CONTRA ALTEIA..

pekeler
pekeler  •  12 Iunie 2016, 07:55

Cand ii auzi pe unii cu civilizatia pe care au adus-o vesticii in est iti vine sa crezi ca traiesti pe luna:vesticii au preluat toata civilizatia de la bizantini,grecii antici si romani,care nu prea erau in vest :)) Au adus si vesticii o civilizatie in est: sclavie moderna (englezii raman criminalii lumii cu peste 150 de milioane de morti atunci cand stapaneau O TREIME din lume ),dezmat,athéism,catralioane de secte,mancare care te omoara,comportement scolar de jungla,boli ,droguri, etc,etc.....asta da civilizatie nu ?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează