INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

Hațegan și-a încheiat aventura la EURO!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2016 17:46

Brigada românească condusă de Ovidiu Hațegan și-a încheiat misiunea la Campionatul European din Franța, după ce a condus două meciuri din grupe.

Hațegan a condus Polonia - Irlanda de Nord, 1-0, și Irlanda - Italia, 1-0. Dacă în primul meci n-a avut vreo problemă de arbitraj, românul n-a acordat un penalty în cea de-a doua partidă, când Bernardeschi l-a faultat destul de evident în careu pe McClean.

Acesta pare să fi fost unul dintre motivele pentru care centralul n-a mai primit niciun meci în optimile turneului final.

Ovidiu Haţegan a fost ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe şi de adiţionalii Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu.

Hategan a condus în acest sezon mai multe meciuri din UEFA Champions League, printre care meciurile Dinamo Zagreb - Arsenal și Dinamo Kiev - Manchester City.

Au trecut 28 de ani de când România a dat ultimul arbitru central la un Campionat European. În 1988, Ioan Igna a fost la centru la meciul din semifinale dintre RFG și Olanda, scor 1-2.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
blatistu49
blatistu49  •  24 Iunie 2016, 12:43

cere bre azil cu Tudor impreuna g noa ...lor s buni la blaturi in MIZERIADA

fcsb.86
fcsb.86  •  24 Iunie 2016, 12:33

singura diferenta intre arbitrii vechi cu performante notabile este ca cei din urma greseau doar atunci cand vroiau, pe cand cei de acum gresesc si cand nu vor =)))

444001919101397
Florean Andrei  •  24 Iunie 2016, 09:46

Cum e turcul, aşa-i şi pistolul. A fost eliminată românia, a fost trimis acasă şi haţegan !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează