INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GERMANIA - ITALIA 1-1, 6-5 D.P.

Low ştie ce trebuie să schimbe pentru semifinale şi e îngrijorat pentru Khedira şi Gomez: "Nu ştiu dacă pot juca"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 02:08

Joachim Low a mărturisit că a analizat-o atent pe Italia la meciul cu Spania, din optimi, şi i-a fost clar cum trebuie să abordeze meciul din sferturi cu selecţionata lui Conte.

"Cred că am fost mai buni pe durata partidei, am fost aproape să marcăm golul de 2-0 prin Mario Gomez, dar Buffon a avut o intervenție senzațională.

În semifinale trebuie să avem mai mult mingea, contra Italiei am jucat prea direct în fața unei echipe care se apără bine sus".

Despre tactica folosită contra Italiei, Low a spus: "Trebuie să studiezi adversarul. Am încercat să blocăm centrul terenului și am reușit să facem în așa fel încât Italia să nu aibă ocazii. Mi-era clar ce trebuie să fac după ce am văzut partida Spania - Italia.

După Mondial ne-am gândit că trebuie să schimbăm câte ceva. Am exersat varianta asta și o aplicăm în funcție de rivalul pe care-l avem de înfruntat".

Selecționerul nemților a vorbit şi despre cum s-au decis jucătorii pentru a doua serie de penalty-uri: "Aveam foarte clare primele 5 penalty-uri, cine trebuie să bată, apoi totul a depins de feeling. E foarte important pentru noi că tinerii Kimmich și Draxler au înscris".

Low e îngrijorat pentru Khedira şi Mario Gomez, care au acuzat accidentări: "L-am pierdut pe Khedira după doar 15 minute și ne-a afectat. Are probleme musculare, nu știu dacă va putea evolua în semifinale. Gomez a avut și el probleme similare, dar nu știm exact cât de grave sunt".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
martinpen
martinpen  •  03 Iulie 2016, 10:42

Cine e Low asta ? Ca pe Lowe il cunosc si se citeste Love, cu tot cu e la sfarstit, nu e love... POate ziaristul anonim face si ceva cursuri de germana, ca e gratuit si e pe google...

ortega
ortega  •  03 Iulie 2016, 09:43

Ăsta e un Mache german ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează