INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Mesaj pentru Iordănescu de la unul dintre atacanții lăsați acasă: "Îmi doream să apăr culorile României"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2016 20:08

Ioan Hora, golgeterul din sezonul trecut de Liga 1, a vorbit despre cum a văzut meciurile României de la EURO din fața televizorului, după ce n-a fost luat în lot de Anghel Iordănescu.

"A trecut supărarea. Ce să facem acum, să stăm cu supărarea? Aceasta a fost decizia pe care a luat-o selecționerul. Avem două goluri marcate de la 11 metri, sunt sigur că atacanții vor înscrie și cu Albania pentru că avem atacanți foarte buni, care pot ajuta echipa României.

Am văzut până meciurile ca un spectator, normal că îmi doream să fiu acolo, să apăr culorile României, dar nu a fost să fie. Sper să încep să fiu chemat din campania următoare de calificare. Selecționerul a ales cei mai în formă jucători.

Sperăm să batem Albania și să ne calificăm. Important e să ieșim din grupe, nu contează cine va marca", a declarat Hora la Dolcesport.

"Până nu voi semna vreun contract, eu sunt jucătorul Pandurilor. Am fost contactat pentru două oferte, dar care nu se concretizează. De la cine? De la Juventus! Ha, ha, ha! Voi merge acolo unde e mai bine pentru mine și pentru familia mea, vreau să fie în Europa, oricum"
Ioan Hora

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
mplttev
mplttev  •  18 Iunie 2016, 04:47

De ce nu ia Iordănescu jucători mai mulți din campionatul intern? Și dacă ia, lupa lui se apleacă numai spre echipa fcsb. Toți sunt proști numai cei de afară și cei de la fcsb au valoare după părerea acestui antrenor depășit. Din păcate nu ai ce-i cere, e bătrân, obsedat (pupă iconițe la foc automat), e monoman și face echipa maniacal.

becalidinamovit
becalidinamovit  •  17 Iunie 2016, 21:12

merita ..hora e peste keseru cu nmult +ca el poate sa joace foarte bine mijlocas de banda ,e asta a jucat pana la pandurii dar si fundas drepta ..un om acoperea 3 posturi daca se intampla ca sa fie accidentari ..keseru nici macar postul pt care e convocat nu poate juca macar ca tade .. eram mai eficace cu e in teren in locul lui keseru .

wwerko80
wwerko80  •  17 Iunie 2016, 21:06

Daca stie sa faca o preluare, deja e peste Andone.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează