INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GRECIA - UNGARIA, AZI, 19:00, GSP.RO, DIGI 1

Nu așteptați ajutor de la greci! Elenii nu par capabili să-i încurce pe maghiari

Duel din meciul-tur, cu maghiarul Tozser (stînga) și grecul Athanasiadis în prim-plan
Duel din meciul-tur, cu maghiarul Tozser (stînga) și grecul Athanasiadis în prim-plan

Articol de - Publicat duminica, 11 octombrie 2015 00:00

Selecționerul interimar Kostas Tsanas și-a luat gîndul de la preliminarii și s-a apucat să întinerească echipa, testînd diverse formule.

Un lucru e clar înaintea "decisivelor" din această seară. "Tricolorii" trebuie să-și ia gîndul de la o eventuală mînă de ajutor din partea Greciei. Este adevărat că elenii i-au încurcat pe maghiari la Budapesta, smulgîndu-le un punct (0-0). Și la fel de adevărat este că în bilanțul întîlnirilor de pe teren propriu cu Ungaria nu există nici un eșec: 3 victorii, 3 remize. Numai că toate astea sînt istorie.

Marea problemă e că actuala națională a Greciei a fost un dezastru în campania de calificare la Euro 2016 tocmai cînd a evoluat în fața propriilor suporteri:

  • nici măcar un singur gol marcat!
  • 4 înfrîngeri în 4 partide: 0-1 cu România, 0-2 cu Irlanda de Nord, 0-1 cu Feroe (!), adversara noastră din această seară, și 0-1 cu Finlanda.

Și mai rău pentru noi, selecționerul interimar Kostas Tsanas a început întinerirea echipei și încearcă diverse formule.

Gata să profite

Ungurilor le sînt cunoscute slăbiciunile adversarului și vor să profite diseară la maximum pentru ca, în eventualitatea unui egal sau a unui eșec al "tricolorilor" în Feroe, să treacă înaintea noastră și să se califice direct la Euro.

Selecționerul Bernd Storck a și spus-o la conferința de după 2-1 cu insularii: "E bine că ne-am asigurat locul 3. Dar determinarea băieților și remiza românilor cu Irlanda de Nord mă fac să cred că putem ataca locul doi în grupă!".   

Îl vor pe Boloni

Grecii l-au abordat pe Ladislau Boloni pentru a-i propune postul de selecționer. Fostul antrenor al "tricolorilor" n-ar zice nu, dar problema e salariul. Federația elenă nu-i poate garanta decît maximum 1 milion de euro pe an, în timp ce Boloni cîștigă 1,5 milioane la Al Ittihad.

15 lunisînt de la ultima victorie a grecilor: 2-1 cu Cote d'Ivoire la CM 2014. Au 12 meciuri, oficiale și amicale, fără victorie și doar 4 goluri marcate

GRECIA - UNGARIA

Ora: 19:00
Transmisie TV: Digi 1
Stadion: Karaiskakis
Arbitru: Ivan Bebek (Croația)

GRECIA: Karnezis – Torosidis, Papastathopoulos, Moras, Stafylidis – Tziolis, Tachtsidis – Fortounis, Kone, Aravidis – Mitroglou
Antrenor: Kostas Tsanas

UNGARIA: Kiraly – Fiola, Juhasz, Guzmics, Leandro – Nagy, Tozser – Nemeth, Gera, Dzsudzsak – Bode
Antrenor: Bernd Storck

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
1425838917717550
John Milne  •  11 Octombrie 2015, 16:25

Grecia sta capra asa cum facut-o si cu N Irleand .

un_alt_roman
un_alt_roman  •  11 Octombrie 2015, 13:12

Dar nici Ungaria nu e capabila sa învingă Grecia. Probabil se va termina 0-0 și la noi și la ei.

10204917324557263
Luis Edmond  •  11 Octombrie 2015, 12:39

Ne calificăm 100%. Ungaria nu va bate în Grecia, iar România bate la cel puţin 2 goluri. Avem şanse chiar la locul I, dacă Irlanda de Nord pierde în Finlanda.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează