INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GERMANIA

Prima reacţie din tabăra germanilor după gesturile dezgustătoare ale lui Joachim Low

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 18:31

Gesturile dezgustătoare ale lui Joachim Low de la începutul meciului dintre Germania şi Ucraina, 2-0, au stârnit o mulţime de controverse.

Lukas Podolski i-a luat însă apărarea selecţionerului Germaniei şi, la rândul său, a devenit subiect pentru presa din Vest.

"Cred că toţi facem aşa ceva din când în când. Nu văd să fie o mare problemă. Gesturile selecţionerului nu reprezintă un motiv de dezbatere pentru noi, jucătorii. Nu cred că afectează nici imaginea naţionalei", a declarat Podolski, conform lavanguardia.com.

gesturile lui low

La începutul partidei, antrenorul Joachim Low a fost văzut de mai multe ori ducând mâna la nas, apoi la gură, un obicei pe care camerele l-au remarcat de mai multe ori în trecut. (VIDEO AICI)

Însă cel mai dezgustător moment a venit în repriza a doua, atunci când antrenorul nemților și-a băgat mâna în pantaloni și după aceea a dus-o la nas. Vezi AICI video cu faza

Pe internet, unii dintre fani s-au arătat dezgustați de gestul lui Low, iar alții s-au amuzat copios.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
catalynn
catalynn  •  15 Iunie 2016, 05:45

Băi si io care ziceam ca Șumu *** cand colo e teuton, arian de-a dreptul, domn cu obraz fin si gesturi alese :-)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

toni_fcsb
toni_fcsb  •  15 Iunie 2016, 00:56
Postat de toss pe 14 Iunie 2016, 18:56

Regizorii transmisiunilor de la EURO nu arata un fan care intra pe teren dar insista cu lataii lui LOW. Vi se pare normal?

Eh detalii. Dau doar ce le convine lor sa dea. Daca Romania ar anexa Basarabia ne-ar demoniza toata presa mondiala, dar daca ar face-o Rusia, s-ar pune batista pe tambal, la fel cum au facut-o cu Crimeea. Aia e diferenta.

107054686388652
Mircea Ordean  •  14 Iunie 2016, 22:25

La o adică, e treaba lui ce face, cu nasul ori cu zona pubiana... E interesant ca de asa ceva se revilta (cică!) taman aceia - gazetari si cititori - care nu dau doi bani pe eticheta. .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează