INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  SEMIFINALE

Probleme pentru Low înainte de semifinale! Selecționerul Germaniei nu se va putea baza pe trei jucători de bază

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 20:06

Germania a eliminat Italia în sferturile de finală ale Campionatului European, după 1-1 în primele 120 de minute și 5-4 la loviturile de departajare, însă Joachim Low se confruntă cu probleme de lot înainte de semifinale.

Sami Khedira a fost înlocuit după doar 15 minute în meciul contra Italiei și va rata semifinala, însă aceasta nu este singura veste proastă pe care a primit-o selecționerul german.

Mario Gomez s-a accidentat și el la coapsă în meciul cu Italia și va rata restul turneului.

Bastian Schweinsteiger s-a lovit la genunchi și este incert pentru meciul din semifinale, în timp ce fundașul central Mats Hummels va fi suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

În semifinale, campioana mondială va întâlni învingătoarea dintre Franța și Islanda, care se va decide în această seară (detalii AICI).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1638805399689278
Viorel Vîrlănuță  •  04 Iulie 2016, 11:46

Nemții sunt nemți,nu islandezi și deabia acum francezii vor juca cu un adversar mai puțin naiv din punct de vedere fotbalistic și personal nu le dau nici o șansă francezilor în meciul cu nemții pentru că mi se par mult mai slabi în apărare decât ceea ce au arătat italienii !.Să primești două goluri de la pescarii islandezi,așa cum le-ai primit și ar mai fi fost loc de alte goluri la fel de ușor,nu prea cred că sună a bine pentru meciul cu Germania și ăștia sunt vulpoi experimentați,nu prea iartă naivitățile fundașilor !

ortega
ortega  •  03 Iulie 2016, 21:24

No problem , cum pupă cabotinul icoanele , Mache ăsta își bagă mâna în chiloți ... Diferența dintre grobianii ăștia 2 e că neamțului îi cam iese pasența ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează