INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GRUPA B DE LA CAMPIONATUL EUROPEAN

VIDEO+FOTO » Țara Galilor merge mai departe în "optimile" EURO alături de Anglia » Rusia rămâne acasă, după ce a fost umilită de Bale&Co.

Foto: Reuters +21   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2016 23:47

Țara Galilor a trecut en fanfare de Rusia, 3-0, în cea de-a treia etapă a Grupei B de la EURO și s-a calificat în "optimi" alături de Anglia, care a terminat la egalitate cu Slovacia, 0-0.

Ramsey a deschis scorul pentru galezi în minutul 11, iar după alte nouă minute Taylor a majorat diferența. Scorul final a fost stabilit de Gareth Bale, în minutul 67, care a înscris de această dată din acțiune, devenind astfel golgeterul EURO.

În celălalt meci al serii nu s-a marcat, însă punctul câștigat a fost de ajuns pentru Anglia, care s-a calificat mai departe de pe locul 2 în grupă, cu 5 puncte. Lider a ieșit Țara Galilor, care a ajuns la 6 puncte. Poziția a treia e ocupată de Slovacia, cu 4 puncte, ca și calificată de pe locul 3, în timp ce ultimii au fost rușii cu un singur punct.

clas ang

optimi

program

RUSIA - ȚARA GALILOR 0-3 VIDEO / liveTEXT
Au marcat: Ramsey 11, Taylor 20, Bale 67

Rusia: Akinfeev - Smolnikov, Berezutski, Ignashevich, Kombarov - Mamaev, Glushakov - Smolov, Shirokov, Kokorin - Dzyuba

Țara Galilor: Hennessey - Gunter, Chester, Williams, Davies, Taylor - Allen, Ledley, Ramsey - Bale, Vokes

SLOVACIA - ANGLIA 0-0 VIDEO / liveTEXT

Slovacia: Kozacik - Pekarik, Skrtel, Durica, Hubocan - Mak, Kucka, Pecovsky, Hamsik, Weiss - Duda

Anglia: Hart - Clyne, Cahill, Smalling, Bertrand - Henderson, Dier, Wilshere - Lallana, Vardy, Sturridge

 
 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (27)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  21 Iunie 2016, 08:27

Declaratia d-lui Sumudikov, antrenorul echipei Astralnaia Ghiurghevsk, campioana Rusiei: ”Nu trebuie să mai fim laşi şi să ascundem mizeria sub preş. E tragic şi trebuie stopat tot ceea ce se întâmplă în fotbalul rus. Sunt culise incredibile, mi-e şi scârbă să mai vorbesc. Ar trebui să-şi dea toţi demisia de la Federație! Eu am spus că am jucat jalnic până la meciul cu Țara Galilor, nu vorbesc acum după război. N-am eu nivelul să-i dau sfaturi domnului Slutski, dar e ruşinos ceea ce s-a întâmplat. Deşi parcă şi acest termen, ruşinos, e blând. Şi-au bătut mulţi joc de «sbornaia», aşa că ar trebui să demisioneze azi! E inadmisibil cum s-a pregătit turneul final, cu demiteri, cu scandaluri, cu trialuri, fara Budeskov si Alibekov. Mi-e ruşine şi mie că reprezint echipa campioană a Rusiei. Ca o idee, tot ce a fost la acest Euro a fost o batjocură. V-am zis, să vă gândiţi la cum s-a pregătit Euro şi ce a fost în Franţa. O ruşine!".

paulg40
paulg40  •  21 Iunie 2016, 06:34

De cand cu scandalul voi nu vedeti ca Rusia nu mai joaca nimic!Poate si Ucraina.Dupa turneul asta sunt sigur ca ceva rau se va intampla.

spion_kop
spion_kop  •  21 Iunie 2016, 01:36

corect ar fi fost Rusia se duce acasa, nu ramine acasa dar, ma rog, e o treaba de nuanta fina aici

Vezi toate comentariile (27)
Comentează