INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

VIDEO Panduru, ironii după declarațiile lui Anghel Iordănescu: „Până la urmă cred că-i nenoroceam pe toţi! Dar ne-a bătut Albania”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2021 10:27 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 10:46

Basarab Panduru a comentat declarațiile date de Anghel Iordănescu la Arena Națională, după Ucraina - Macedonia de Nord 2-1.

Fostul selecționer crede că România ar fi avut șanse reale în Grupa C și că este mai valoroasă decât cel puțin șase echipe de la turneul final, iar Basarab Panduru a avut o reacție ironică după aceste declarații.

Basarab Panduru: „Cred că-i nenoroceam pe toţi la EURO”

„Mai buni decât 6-7 echipe, o emulaţie cum nu s-a mai văzut la EURO ăsta... Egale sau mai bune decât Austria sau Ucraina, dar din păcate mai slabi decât Albania!

Albania, data trecută... Știi ce emulaţie era dacă băteam Albania atunci? Era o emulaţie mai mare ca acum. Văd pe Ucraina putem să o batem, pe Austria putem să o batem, dar pe noi ne-a bătut Albania. Păcat că ne-a bătut cea mai slabă echipă de la EURO ăla.

Am fi mai buni decât Finlanda, Ţara Galilor, Scoția, Slovacia... Ca să găsim 6-7 echip... Mai buni decât Turcia, Danemarca, Elveţia și mai buni puţin decât Belgia din prima repriză.... Până la urmă cred că-i nenoroceam pe toţi! Puţin mai slabi decât Albania, atât. Dar, în rest, eram mai buni decât toţi ”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

VIDEO Anghel Iordănescu: „Sunt convins că echipa României ar fi avut o prestație bună la EURO!”

„Din păcate, rămânem cu regretul că se putea ca România să fie la acest turneu. În primul rând era o emulație pentru tot fotbalul nostru, pentru suporteri. 

Sunt convins că echipa noastră avea o prestație bună. Nu ne făceam de râs. Eu cred și când spun acest lucru țin cont de calitățile jucătorilor noștri, de talentul lor, cred că echipa noastră este peste 6-7 echipe prezente la acest Euro. Mai cred că echipa noastră putea să joace de la egal la egal și cu Austria, și cu Ucraina”, a declarat Anghel Iordănescu după Ucraina – Macedonia de Nord 2-1. 

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

UEFA amenință Londra: „Mutăm semifinalele și finala Euro la Budapesta dacă nu faceți asta!”

Vedeta Ucrainei, show la conferință după meciul de la București » I-a sfidat pe Ronaldo și Pogba: „Vă rog, contactați-mă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
armion
armion  •  18 Iunie 2021, 12:28

Generalul cașchetă trăiește pe altă lume! Cu să spui așa ceva când ești ciuca bătăilor cu echipe din urna 5?

cirus11
cirus11  •  18 Iunie 2021, 11:59

Foarte bine!! Asa trebuie sa li se dea peste nas tuturor astora care se dau mari si tari dar cand au profesat au facut-o in bataie de joc. Cum sa vii sa spui ca Romania facea fata acolo? cand noi avem 3-4 posturi COMPLET descoperite!!! Nu avem fundas dreapta, fundas stanga a fost iar rau, poate 1-2 ani sa mai avem pe Camora. Atacant?? Pustiu, pustiu, improvizam cu Keseru, Alibec, poate daca isi revine Puscas dar nu sunt alternative. Apoi mijlocas central... daca vrem sa ne aparam un mijlocas defensiv serios iarasi nu avem, nu e capabil Marin de asa ceva. Si astea sunt posturi unde nu ca avem slabi, NU AVEM DELOC!! Ce sa facem la un turneu final?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează