INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  GERMANIA

UPDATE Gest extraordinar pentru fetița din galeria Germaniei, abuzată verbal la Euro 2020 » Mișcare de proporții pe internet, dar fata e de negăsit

Micuța susținătoare a Germaniei, în lacrimi după înfrângerea nemților cu Anglia - 0-2 în „optimile” Euro 2020 -, a stârnit un val de reacții pe internet.
Micuța susținătoare a Germaniei, în lacrimi după înfrângerea nemților cu Anglia - 0-2 în „optimile” Euro 2020 -, a stârnit un val de reacții pe internet.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2021 21:02 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 13:18

Micuța susținătoare a Germaniei, în lacrimi după înfrângerea nemților cu Anglia - 0-2 în „optimile” Euro 2020 -, a stârnit un val de reacții pe internet.

  • CONTEXT: După ce fetița care plângea în tribune a fost arătată la TV, mai mulți utilizatori de pe Twitter, în general din Marea Britanie, au lansat o serie de injurii și comentarii xenofobe la adresa ei.

UPDATE 4 iulie, 13:15: Joel Hughes , inițiatorul campaniei, susține pe contul său de Twitter că încă nu i-a găsit pe părinții fetei abuzate la meciul Anglia - Germania. Cei peste 30.000 de euro strânși în urma campaniei ar urma să fie direcționați către familia micuței.

Gest extraordinar pentru fetița din galeria Germaniei, abuzată verbal la Euro 2020

În aceste zile, o strângere de fonduri pentru micuța microbistă are un real succes. Până acum, s-au strâns aproximativ 30.000 de euro, după ce fetița a fost ironizată pe rețelele de socializare, mai ales de fanii din Albion.

Joel Hughes, creatorul paginii JustGiving și persoana din spatele campaniei de strângere de fonduri, a declarat că reacțiile după jocul de marți din „optimile” Campionatul European au fost „oribile”.

„Nu toată lumea din Marea Britanie este așa, asta vreau să demonstrez! Aș vrea să cred că părinții fetiței vor cheltui cu cap această sumă. Nu cred că inițiativa mea va schimba lumea, însă poate fi de folos pentru copilă. Încă nu știu cine e fata, dar vom afla cu ajutorul rețelelor de socializare”, a declarat Hughes.

Jack Grealish amenință Ucraina înainte de duelul cu Anglia

Jack Grealish, 25 de ani, plutește încă după 2-0 cu Germania, în „optimi”, sperând să câștige iar, cu Ucraina - meciul e liveTEXT AICI!

Grealish, în al nouălea cer după 2-0 cu Germania, în „optimi", n-a revenit pe pământ, plutește încă. A declarat că „Anglia are șase jucători în ofensivă care ar putea evolua la majoritatea cluburilor lumii. Eu, Sancho, Rashford, Sterling, Foden și Saka. E înfricoșător cât de tari suntem. Nu este aroganță, doar adevărul. Southgate nu ne mai poate folosi simultan pe toți șase. Totuși, știe să ne implice pe toți în acțiune".

Dacă Anglia învinge Ucraina la Roma, se întoarce pe „Wembley". Pentru semifinala împotriva Danemarcei.

Citește mai multe știri de la Euro 2020:

Kevin De Bruyne și-a explicat prestația cenușie cu Italia: „90 de minute, uimitor!”

Cehia - Danemarca 1-2 » Nordicii, în a 3-a semifinală europeană din istorie! Ultima dată au cucerit trofeul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
amicu
amicu  •  04 Iulie 2021, 20:20

S-au strâns bani, pentru ce? Să își șteargă lacrimile? A devenit și Germania o țară de ID. Oti

rocky5
rocky5  •  04 Iulie 2021, 20:11
Postat de tatageminy pe 04 Iulie 2021, 16:17

abuzata :))))))))))))))) doamne fereste ce inventii.

Si ma rog cine a abuzat-o? Pe stadion nimeni! Suporterii de la televizor? Regina, Boris Johnson, Camila Parker? Sa mai lase propaganda ieftină! Acest individ foloseste un copil pentru a deveni cunoscut, poate celebru!

tatageminy
tatageminy  •  04 Iulie 2021, 16:17

abuzata :))))))))))))))) doamne fereste ce inventii.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează