INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  FINALĂ

Emoții pentru englezi înainte de finala EURO: un jucător important, absent de la antrenament

Phil Foden (primul din stânga) a ratat ultimul antrenament al Angliei // foto: Guliver/gettyimages
Phil Foden (primul din stânga) a ratat ultimul antrenament al Angliei // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iulie 2021 18:01 / Actualizat sambata, 10 iulie 2021 19:12

Emoții pentru reprezentativa Angliei înainte de finala EURO. Phil Foden (21 de ani) a ratat ultimul antrenament al echipei pregătite de Gareth Southgate.

Utilizat la trei dintre meciurile Angliei de la actualul turneu final, Foden a lipsit de la ședința de pregătire de sâmbătă a reprezentativei Albionului.

Emoții în tabăra Angliei înainte de finala EURO: Phil Foden a ratat antrenamentul

Foden a suferit o lovitură ușoară, astfel că staff-ul Angliei a preferat să îl protejeze în perspectiva finalei. Ceilalți 25 de jucători din lot s-au antrenat normal, iar toți 26 au trecut cu brio de testul COVID-19.

Foden a început ca titular primele două meciuri ale Angliei din grupe, 1-0 cu Croația și 0-0 cu Scoția, apoi a fost lăsat în afara lotului cu Republica Cehă și ulterior „uitat” pe banca de rezerve contra Germaniei și Ucrainei. În semifinale, cu Danemarca, Foden a jucat în prelungiri, fiind introdus pe gazon în minutul 95.

„Vor fi foarte multe emoții la finală, cu toți acei fani acolo, dar trebuie să rămânem concentrați și să tratăm meciul ca și cum ar fi primul de la turneul final. Nu trebuie să schimbăm nimic, întrucât am fost geniali la fiecare meci și să sperăm că vom încheia cu bine. 

Să ajungem în finala de pe propriul nostru stadion, cu fanii în spatele nostru, este un sentiment incredibil”, a declarat Foden înainte de finala împotriva Italiei, citat de Sky Sports.

VIDEO. Totul despre Italia - Anglia, finala EURO 2020 

Citește mai multe știri despre finala EURO:

Emoții pentru Italia înainte de finala EURO » Trei cazuri de COVID în delegație

„«Braveheart» Mancini, ești ultima noastră speranță!” » Prima pagină din Marea Britanie care i-a scandalizat pe englezi, înaintea finalei Euro 2020

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează