INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ITALIA

Emoții pentru Italia înainte de finala EURO » Trei cazuri de COVID în delegație

Rai transmite meciurile Italiei de la EURO // foto: Guliver/gettyimages
Rai transmite meciurile Italiei de la EURO // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iulie 2021 17:28 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 17:47

Emoții în tabăra Italiei înainte de finala EURO. Trei membri ai televiziunii Rai, apropiați de echipa națională la acest turneu final, au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

Panică în jurul Squadrei Azzurra înainte de finala EURO, programată pe 11 iulie. Un reporter și doi tehnicieni TV de la televiziunea Rai, care transmite turneul final în Italia, au fost depistați pozitiv cu COVID-19, anunță The Guardian.

Doi dintre membri se află în Londra, în vreme ce al treilea este în Florența, alături de echipa națională, care se antrenează la Coverciano.

Trei cazuri de COVID-19 în delegația Italiei! Emoții înainte de finala EURO

Federația a reacționat instant. Porțile centrului de antrenament au fost închise, conferința de presă față în față programată astăzi a fost anulată și ținută de la distanță. În plus, centrul media și birourile frecventate de persoanele testate pozitiv au fost igienizate.

Fotbaliștii nu se tem de cazurile pozitive depistate, întrucât sunt cu toții vaccinați. Totuși, oficialii Federației sunt îngrijorați de posibilitatea ca cei 3 în cauză să fi contractat tulpina Delta, care i-ar putea afecta și pe jucători.

Federația Italiei va zbura de la Florența la Luton sâmbătă după-amiaza, cu o zi înainte de finală. În același timp, postul italian Rai va trebui să înlocuiască cele 3 persoane infectate cu COVID-19.

Citește mai multe știri despre EURO:

Azzurrii atacă Templul » Cele mai tari statistici ale finalei EURO

Chiellini, mărturisire înaintea finalei Euro 2020: „Când Mister ne-a zis asta, în mintea noastră era atât: «Ești nebun!»”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  09 Iulie 2021, 20:23

Era cazul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează