INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ARENA NAȚIONALĂ

„Ce, mă, vrei statuie?! Nu prinzi loc nici la tribuna 1!” » Gabi Balint, mesaj ironic pe Facebook

FOTO: facebook.com/gabalint
FOTO: facebook.com/gabalint

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 23:03 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 23:24

Gabi Balint s-a amuzat pe Facebook după situația penibila iscată la primul meci organizat de România la Euro 2020.

  • CONTEXT: Foștii mari internaționali ai României au primit bilete din partea Federației la tribuna a II-a, la meciul Austria - Macedonia de Nord 3-1, în vreme ce angajați ai FRF, în frunte cu Mihai Stoichiță, Bodescu și Radu Vișan, au văzut confruntarea din zona VIP a Arenei Naționale.
  • Acolo a luat loc aproape toată crema politică de azi: Orban, Barna, Bode, Aurescu, Dâncu, lângă care a stat și procurorul-șef al DNA.
  • GSP a prezentat AICI, pe larg, cazul.

„Ce, mă, vrei statuie?! Stai blând, că nu prindem loc nici la tribuna 1”, a postat Pele pe Facebook, ironic, alături de o poză în care apare lângă „Rege” în tricoul echipei naționale.

😉

Posted by Gabi Balint on Monday, 14 June 2021

  • Gheorghe Hagi a cerut în 1998 un omagiu pentru performanțele Generației de Aur: „Trebuie să ne faceţi statuie! Fotbalul românesc dispare!”.

Duminică seara, pe Arena Națională, cei mai valoroși și mai titrați fotbaliști din istoria echipei naționale au avut parte de o surpriză negativă de proporții. Au fost trimiși de FRF să urmărească meciul de la tribuna a II-a, la un loc cu ceilalți spectatori, fie că aceștia erau macedoneni, austrieci sau români care aveau tichet în zona respectivă. 

Printre foștii mari fotbaliști care au primit invitația în acea parte a stadionului s-au aflat și Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu, care sunt primii 3 în topul selecțiilor all-time în echipa națională.

Florin Lovin: „E oglinda fotbalului nostru”

Florin Lovin, fost fotbalist, a comentat și el subiectul detaliat azi de Gazeta Sporturilor.

E oglinda fotbalului românesc. Noi îi trimitem pe Hagi, Gică Popescu, Dorinel Munteanu la tribuna a doua... Mă uitam la Olanda – Ucraina şi la VIP stătea Van de Sar. La noi vezi pe altcineva. 

Pornisem de la ideea dacă merităm să fim la EURO. Avem un campionat derizoriu. Eu cu Teixeira, cu Geraldo eram singurii care ne spălam ghetele în vestiar după meciuri sau antrenamente. Cei de 18-19 ani plecau înainte să apucăm să ne punem şireturile la ghete”, a declarat Lovin la Telekom Sport.

Gabi Balint, dezvăluiri din vestiarul naționalei: „La Iordănescu era o disciplină stalinistă! Ienei ne-a dat foarte multă libertate”

Citește mai multe știri din Liga 1:

CFR Cluj și-a aflat posibilele adversare din turul I preliminar Champions League

CFR Cluj transferă din Liga 2! Jucătorul mai era de dorit de alte două echipe din prima ligă

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
dragdim
dragdim  •  15 Iunie 2021, 14:57

Gheorghe Hagi a cerut în 1998 un omagiu pentru performanțele Generației de Aur: „Trebuie să ne faceţi statuie! Fotbalul românesc dispare!”. Asta este o răstălmăcire marca gâsâpî, Hagi nu a cerut sa le facă nimeni statuie, a spus doar ca ar trebui sa le facem statui pentru ca fotbalul românesc va ajunge…exact unde este acum, după ce se retrag ei. O sa mai prindem un sfert de finala doar dacă jucam cu Liechtenstein, Andorra și Gibraltar.

andre676767
andre676767  •  15 Iunie 2021, 11:28

Plus ca Romania nu juca pe teren, in poza fiind oficiali ai celor doua tari care disputau partida.

andre676767
andre676767  •  15 Iunie 2021, 11:25

Sa fie mai decenti si mai umili domnii Popescu si Munteanu. In Germania cand primesti o invitatie o si platesti, da aia 120 sau 600 de euro sau o ceri inainte si o platesti dupa. Sa fie mai umili si sa isi vada de treaba lor, pentru ca ambii au pete in comportamentul lor dupa terminarea carierei de fotbalist.(puscarie-Popescu si candidat la alegeri, ca sa faca ce ? sa invete sa citeasca pe banii nostrii?) Iar domnii de la gazeta ar trebuii sa prezinte corect, documentat si onest toate amanuntele subiectului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează