INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

Primul fotbalist important care ia atitudine, după prăbușirea lui Eriksen: „Programul e prea încărcat!”

Asmir Begovic (33 de ani), portar cu peste 200 de meciuri în Premier League, a luat atitudine, după ce danezul Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe teren în timpul meciului cu Finlanda, de la Euro 2020. +21   FOTO
Asmir Begovic (33 de ani), portar cu peste 200 de meciuri în Premier League, a luat atitudine, după ce danezul Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe teren în timpul meciului cu Finlanda, de la Euro 2020.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2021 18:10 / Actualizat duminica, 13 iunie 2021 18:25

Asmir Begovic (33 de ani), portar cu peste 200 de meciuri în Premier League, a luat atitudine, după ce danezul Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe teren în timpul meciului cu Finlanda, de la Euro 2020. 

Morten Boesen, medicul naționalei daneze, a confirmat că Eriksen a suferit un stop cardiac în timpul disputei cu Finlanda. Bosniacul Asmir Begovic, în acest moment portar la Bournemouth, crede că programul competițional încărcat le creează mari probleme jucătorilor și somează UEFA să reacționeze.

Begovic acuză UEFA, după prăbușirea lui Eriksen

„Sănătatea și starea de bine a jucătorilor este ignorată de prea mult timp. Programând tot mai multe meciuri, într-o perioadă tot mai condensată de timp, riscă agravarea problemelor medicale ale jucătorilor. Putem doar să sperăm că oamenii care dețin puterea se vor trezi la un moment dat”, a scris Begovic, pe Twitter.

UEFA, pusă la zid de Laudrup

Și danezul Michael Laudrup, fost atacant la Barcelona sau Real Madrid, a criticat decizia UEFA de a relua meciul dintre Danemarca și Finlanda.

Când se întâmplă astfel de lucruri, jucătorul este foarte emoționat și nu are capacitatea și viziunea necesară pentru a lua decizii importante. Trebuie să fie cineva care să spună «Acum ne oprim aici». Au avut o opțiune care nu e opțiune. Jucau în acea noapte sau jucau ziua următoare la ora 12. Îmi pare rău, dar nu cred că era o alegere. 

Să iei o decizie după ceva atât de emoționant... Nu e bine! UEFA trebuia să spună «Evident că nu vom juca în această noapte și trebuie să vedem ce posibilități există».
- Michael Laudrup

VIDEO Euro la indigo » Eric a recreat golul lui Lukaku din meciul cu Rusia

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

Nord-macedonenii, show în Centrul Vechi al Capitalei » Se îndreaptă acum spre Arena Națională

Uniți Sub Tricolor, protest la Arena Națională: „E un mesaj de întâmpinare dedicat mafioților în costum”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  13 Iunie 2021, 23:44
Postat de mcvyper pe 13 Iunie 2021, 23:22

Lotul unei echipe este foarte mare. Daca antrenorii se bazeaza doar pe 11-14 jucatori, este altceva.

Orice antrenor se bazează pe cei mai buni jucători.

mcvyper
mcvyper  •  13 Iunie 2021, 23:22

Lotul unei echipe este foarte mare. Daca antrenorii se bazeaza doar pe 11-14 jucatori, este altceva.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează