INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  BUCUREȘTI

UPDATE Nord-macedonenii, show în Centrul Vechi al Capitalei » Se îndreaptă acum spre Arena Națională

Nord-macedonenii se îndreaptă spre Arena Naționala // FOTO: Vlad Nedelea +36   FOTO
Nord-macedonenii se îndreaptă spre Arena Naționala // FOTO: Vlad Nedelea

Articol de , - Publicat duminica, 13 iunie 2021 16:10 / Actualizat duminica, 13 iunie 2021 16:22

Nord-macedonenii se pregătesc de primul meci al reprezentativei lor la un Campionat European. În această seară, Macedonia de Nord înfruntă Austria, la București.

UPDATE 16:15 » Fanii Macedoniei de Nord se îndreaptă spre Arena Naționala

Fanii Macedoniei de Nord au plecat spre Arena Națională.

foto: Vlad Nedelea
foto: Vlad Nedelea
foto: Vlad Nedelea
foto: Vlad Nedelea
+32 FOTO

Nord-macedonenii, show în București

În așteptarea meciului cu Austria, nord-macedonenii au făcut spectacol în Centrul Vechi al Capitalei. Mult mai mulți decât austriecii, suporterii lui Pandev & compania au inundat terasele din Centrul Vechi încă de dimineață. Aceștia au cântat, au făcut hore și i-au primit printre ei și pe mult mai puținii austrieci prezenți în zonă.

foto: Vlad Nedelea
foto: Vlad Nedelea
foto: Vlad Nedelea
foto: Vlad Nedelea
foto: Vlad Nedelea
+32 FOTO

Nord-macedonenii, show în Centrul Vechi al Capitalei

Nici ploaia abătută în București nu i-a speriat, voia bună a continuat, cu dansuri, cântece și chiar și o torță aprinsă de unul dintre fani.

O bună parte dintre nord-macedoneni au venit cu tricouri cu Boban Nikolov, fotbalistul crescut în România, de Academia Gheorghe Hagi. Nu au lipsit bannerele cu vedeta Goran Pandev.

foto: Vlad Nedelea
foto: Vlad Nedelea
foto: Vlad Nedelea
foto: Vlad Nedelea
foto: Vlad Nedelea
+32 FOTO

Deși meciul împotriva Austriei va începe la 19:00, este de așteptat ca fanii să se îndrepte spre „Arena Națională” în jurul orei 16:00. La stadion îi așteaptă mai multe filtre de acces.

Cum se face accesul pe Arena Națională pentru Austria - Macedonia de Nord

Suporterii vor avea acces pe stadion începând cu ora 16:00, pe baza biletului de meci, a actului de identitate cu care a fost cumpărat acesta și a brățărilor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare. 

Aproximativ 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice în imediata apropiere a Arenei Naţionale, precum şi pe traseele de deplasare a suporterilor, pentru prevenirea apariţiei unor evenimente de natură să afecteze climatul de ordine şi siguranţă publică.

Austriecii mizează pe 2.000 de fani pe Arena Națională, adică pe numai pe 7 la sută dintre suporterii care s-au arătat inițial interesați, în decembrie 2019, de a-și susține naționala în Capitală.

„oe24.at", una dintre cele mai agresive publicații, asemenea Bild-ului german, nu aruncă vina pe România, ci pe adversarul mai modest și pe pandemia de COVID-19, care a redus drastic dorința austriecilor de a vedea partidele de la fața locului.

Spre exemplu, pentru al doilea meci al Austriei de la București, cu Ucraina, pe 21 iunie, Federația (OFB) a anunțat că s-au vândut toate tichetele: 13.000!

Restricții în București la primul meci de la Euro 2020 disputat pe Arena Națională » Anunțul autorităților
austria - macedonia de nord
Restricții în București la primul meci de la Euro 2020 disputat pe Arena Națională » Anunțul autorităților

Suntem pregătiţi tactic foarte bine. Formăm o familie mare aici, vom arăta pe teren ce ştim. Sper că vom putea trece de faza grupelor, dar deocamdată ne gândim doar la partida cu Austria. 
- Goran Pandev, căpitanul Macedoniei de Nord 


Am aşteptat mult pentru a fi prezenţi aici, iar acum ne bucurăm, mai ales că îi vom avea alături, în tribune, şi pe fanii noştri. De şase ani lucrez împreună cu Goran Pandev, încă de la început i-am spus că e prea mare să îşi termine cariera fără să joace la un turneu final. De aceea, mă bucur că la acest EURO el va fi liderul nostru. Îi mulţumesc lui şi celorlalţi jucători că au oferit Macedoniei şansa de a performa la Campionatul European.
- Igor Angelovski, selecționerul Macedoniei de Nord

Mai multe știri despre EURO 2020:

Vești excelente! Mesajul federației daneze: „Am vorbit cu Christian Eriksen în această dimineață”

Romelu Lukaku, dublă în Belgia - Rusia cu gândul la Eriksen. „Am plâns mult înainte de meci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  13 Iunie 2021, 17:26

Oamenii acestia stiu si sa aiba voie buna, spre deosebire de noi care ne vaicarim ba ca jucam din 3 in 3 zile, ba ca nu putem baga pe cine vrem noi in echipa ca avem regula cu U21, ba zicem ca nu a vrut mingea sa intre in poarta...

dragdim
dragdim  •  13 Iunie 2021, 16:16

Islanda, Finlanda, Macedonia sunt exemple de tari mici care au jucatori cu suflete mari, care atunci când joaca pentru echipa naționala dau tot ce pot si încă ceva in plus. Ai noștri, mașini, tatuaje și aere de vedete, care au impresia ca naționala le datorează ceva și ei prin simpla prezenta in lot își fac datoria. Întrebata care e cel mai important titlu din cariera ei, Steffi Graf a răspuns fără sa se gândească prea mult, medalia de aur obținută pentru Germania la olimpiada. Dacă nu gândești la fel ca ea, nu ai ce cauta la naționala, poți rămâne la clubul tau și trebuie sa lași locul unuia care își dorește cu adevărat sa lupte pentru țara lui. Despre selecționer….dacă el nu accepta nici un sfat de la oameni care au reușit in meseria asta, nu poți sa te aștepți la nimic bun din partea echipei pe care o antrenează.

elgabri
elgabri  •  13 Iunie 2021, 14:07

Iar noi inghitim in sec ca ne a trebuit antrenor repetent si incompetent, ce mai o puscarie de antrenor nimic mai mult !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează