INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

OFICIAL Bilbao și Dublin, fără meciuri la Euro » Se va juca la capătul celălalt al Europei!

Stadion Sankt Petersburg // Foto: Getty Images
Stadion Sankt Petersburg // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 13:06 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 11:08

UEFA a decis astăzi să înlocuiască Bilbao cu Sevilla, iar partidele din capitala Irlandei să le mute la Sankt Petersburg, care era deja pe lista orașelor-gazdă. Bilbao și Dublin nu puteau avea spectatori la Euro.

Pentru a mai putea rămâne pe lista celor 12 orașe-gazdă la Euro, UEFA a impus o condiție: spectatori la turneul final minimum 25% din capacitatea arenelor! București a răspuns pozitiv și va avea patru meciuri la Euro, trei în grupa C și o optime de finală.

Bilbao și Dublin nu au putut promite ceea ce dorea forul continental. Și astăzi, în ședința Comitetului Executiv, UEFA a renunțat la ele. Partidele de la Bilbao vor fi mutate la Sevilla, iar cele de la Dublin în Rusia, la Sankt Petersburg, care avea deja patru întâlniri, trei în grupa B și unul în „sferturi".

Boniek: „Ne așteaptă un pic de muncă, pornim acum"

Probleme mari acum în grupa E pentru Polonia, Suedia și Slovacia. Toate urmau să joace la Bilbao și Dublin, unul în orașul basc, două în capitala Irlandei. Dacă Sevilla e aproape, în schimb, Sankt Petersburg e la 2.329 km de Dublin! 

„Ne așteaptă un pic de muncă, pornim acum. Bază de pregătire, călătorii, întreaga logistică", a comentat pe social media Zbigniew Boniek, „vicele" UEFA și președintele federației poloneze.

Citește și alte știri despre Euro 2020:

România intră în istorie cu doi arbitri la Campionatul European din 2020 » Hațegan și Kovacs sunt încă departe de cel mai titrat „central” din țara noastră

VIDEO Imagini spectaculoase cu Arena Națională! A fost montat gazonul hibrid pentru EURO, cu 50 de zile înainte de turneul final

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează