INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ITALIA

Alertă înainte de Italia - Elveția » Bombă dezamorsată în apropierea stadionului: cine a fost ținta atentatului + primele măsuri luate

Poliția italiană a intervenit pentru dezamorsarea bombei // foto: Imago +20   FOTO
Poliția italiană a intervenit pentru dezamorsarea bombei // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 10:20 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 10:42

Emoții înainte de meciul dintre Italia și Elveția (3-0), de miercuri. O bombă a fost dezamorsată la 2 kilometri de Olimpico, stadionul care a găzduit meciul.

Miercuri, cu câteva ore înainte de meciul dintre Italia și Elveția de la EURO, poliția din Roma a dezamorsat o bombă aflată în mașina unui politician local. Bomba a fost găsită în mașina politicianului local Marco Doria, la doar doi kilometri distanță de Stadio Olimpico, arena care a găzduit meciul câștigat de Italia cu 3-0.

Brigada specializată în explozivi a fost chemată la fața locului de un cetățean care a observat un set de fire suspecte în mașină, potrivit dw.com.

Mașina era parcată într-un cartier rezidențial, iar strada a fost blocată odată cu intervenția poliției, în timp ce experții au dezamorsat dispozitivul.

Bombă dezamorsată în Roma, la 2 kilometri de Stadio Olimpico

„O bombă a fost găsită în mașina lui Marco Doria, președinte al grupului de lucru care se ocupă de reamenajarea parcurilor și vilelor istorice din Roma. Un eveniment foarte grav, îmi exprim deplina mea solidaritate”, a scris Virginia Raggi, primarul Romei, pe Twitter.

Marco Doria primise o serie de amenințări chiar înainte ca bomba să fie găsită în mașina sa. Acesta fusese deja plasat sub protecția poliției.

Potrivit sursei citate, canalul de televiziune TGcom24 ar fi speculat că intimidarea a fost legată de faptul că Doria a denunțat ocuparea ilegală a clădirilor istorice, precum și deteriorarea statuilor și fântânilor.

Procurorii din Roma au deschis o investigație.

Mai multe știri de la EURO 2020:

UEFA cere explicații după Franța - Germania: „De ce a intrat pe teren?”

Italia - Elveția » Știm prima echipă calificată în „optimi” la Euro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
aurelianionut
aurelianionut  •  17 Iunie 2021, 17:37

Asta n-are treaba cu fotbalul dar trebuie sa va umpleti fituica:).Bine ca nu l-ati chemat pe Corrado Cattani:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează