INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  BELGIA - ITALIA

Ciro Immobile pornește asaltul înainte de sfertul Belgia-Italia: „Mă simt important, în centrul proiectului”

Ciro Immobile, aflat la meciul 50 în naționala Italiei, foto: Imago
Ciro Immobile, aflat la meciul 50 în naționala Italiei, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 01 iulie 2021 09:37 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 10:52

Ciro Immobile, aflat la meciul 50 în naționala Italiei, nu pune preț pe reușitele lui, ci pe performanța colectivă: „Orice e posibil la Euro 2020, ați văzut Elveția, cu care noi ne-am distrat?"

  • Belgia - Italia, sfertul de finală de la Euro 2020, are loc mâine, de la ora 22:00, și este transmis la TV de Pro TV;

A nimerit bara în „optimea" cu Austria și n-a terminat meciul, fiind înlocuit cu Belotti, dar promite să se revanșeze cu Belgia. Primul duel în care squadra azzurra nu pornește ca favorită la Euro 2020. 

Pentru Ciro Immobile contează destinația, nu parcursul. „Golul nu e o obsesie pentru mine, mi-ar plăcea să câștig titlul și aș renunța pe loc la cele două reușite din grupă. Cu Austria am încercat în toate felurile, n-am avut noroc și am și greșit".

Toropiți de zgârcenie: cum a făcut Becali o economie de 100.000 de euro pe cheltuiala jucătorilor de la FCSB
FCSB
Toropiți de zgârcenie: cum a făcut Becali o economie de 100.000 de euro pe cheltuiala jucătorilor de la FCSB

Ciro Immobile pornește asaltul înainte de sfertul Belgia - Italia

Atacantul lazial poate bifa la München a 50-a selecție la națională și să egaleze, dacă înscrie în poarta lui Courtois, recordul deținut de Balotelli și de Cassano (trei goluri la Euro). 

„Cele 15 goluri realizate la națională sunt puține, aș fi vrut să am mult mai multe. Mă preocupă în special că nu ajut cum trebuie echipa și de aceea am discutat cu Mancini, care știe să ne motiveze. La acest turneu s-au întâmplat multe surprize, ați văzut ce-a făcut Elveția contra Franței. Cu noi a arătat contrar, ca o echipă mică, am dominat-o categoric".

De cine se teme Ciro Immobile: „Lukaku e devastator"

Immobile nu se teme de forța Belgiei, „Lukaku este foarte puternic, are o forță devastatoare, merită toate elogiile, dar îl las în grija lui Chiellini și Bonucci", nici nu vrea să creadă că belgienii nu-i vor avea în teren pe De Bruyne și Eden Hazard, accidentați cu Portugalia în optimi: „N-are rost să ne ascundem, sunt fundamentali și pot rupe oricând echilibrul. Vom pregăti meciul însă ca și cum s-ar recupera". Șansele rămân mici.

Dacă mă simt titular? Nu, doar important, în centrul proiectului și când e așa poți juca și numai o lumătate de oră și să dai mereru maximum. Îmi place să fiu și puțin cocoloșit 
- Ciro Immobile, atacant italian

„Belgia este pe primul loc în topul mondial, dar toate echipele au și puncte vulnerabile și vor exista situații și slăbiciuni de care noi am putea profita. Totul pleacă de la încredere" 
- Jorginho, mijlocaș italian 

„Trebuie să facem un meci mare dacă vrem să continuăm traseul. Italia are o serie foarte lungă de partide fără înfrângere și este o provocare să-i oprim rezultatele pozitive" 
- Thorgan Hazard, mijlocaș belgian 

„Italia a căpătat încredere după atâtea meciuri bune și fără gol primit. E un mix de tinerețe și experiență. Mulți nu gândeau că Italia poate juca așa frumos și ofensiv, ca Napoli cu Sarri" 
- Dries Mertens, atacant belgian

Citește și alte știri de la Euro 2020:

Scandal după eliminarea de la Euro » Cel mai slab jucător al echipei își atacă selecționerul: „Suntem praf de 3 ani!”

Ovidiu Hațegan, rezervă la „sfertul” Elveția - Spania! Euro 2020 s-a terminat și pentru el, și pentru Kovacs!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează