INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  GRUPA F

Cristiano Ronaldo, pus la zid de un nume mare din istoria lui Bayern Munchen: „Așa, pare un măscărici!”

Cristiano Ronaldo vs. Antonio Rudiger // foto: Imago +48   FOTO
Cristiano Ronaldo vs. Antonio Rudiger // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 15:17 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 18:06

Fostul mijlocaș german Dietmar Hamann (47 de ani), care a jucat 8 ani la prima echipă a lui Bayern Munchen, l-a pus la zid pe Cristiano Ronaldo (36) pentru un gest tehnic al portughezului din meciul pierdut de lusitani în fața Germaniei, scor 2-4.

În meciul dintre Portugalia și Germania, la scorul de 1-0, Cristiano Ronaldo a recurs la un gest tehnic care a făcut înconjurul planetei. Vedeta Portugaliei a „săltat” mingea peste Antonio Rudiger, iar apoi, în timp ce balonul revenea spre gazon, a întins mâinile spre acesta. Mișcarea a fost încheiată cu o „no-look pass” cu călcâiul, către un coechipier.

UEFA a numit-o „schema zilei” la EURO, dar Dietmar „Didi” Hamann nu a fost la fel de impresionat. Acesta l-a numit pe Cristiano „măscărici”.

Cristiano Ronaldo, pus la zid de Dietmar Hamann: „Pare un măscărici!”

„Cred că este o prostie. Trimite mingea peste Rudiger, se preface că o va prinde, apoi pasează cu călcâiul și se uită în altă parte. Bineînțeles, este uimitor, știm cu toții că poate face așa ceva. Dar cred că, într-un fel, desconsideră oponenții.

Da, este cel mai bun, alături de Messi. Dar acum pare un măscărici. S-a întâmplat la 1-0, chiar pare un măscărici.

Dacă întrebi jucătorii germani, îți vor spune că părere au avut despre acea fază, au observat-o. Vă spun acum, toți vor zice că le-a oferit ceva în plus pentru a întoarce rezultatul. Ce a încercat (Ronaldo) să obțină? Poate revenirea Germaniei a început acolo”, a spus Hamann la RTE, citat de Daily Mirror.

Clasament grupa F EURO 2020: Portugalia, emoții înainte de ultima etapă

Germania a revenit de la 0-1 cu Portugalia, care deschisese scorul prin același Ronaldo, și a câștigat cu 4-2, după ce la un moment dat conducea cu 4-1!

În ultima etapă din grupe, Portugalia va înfrunta Franța, iar Germania va juca cu Ungaria.

FOTO: Alexandra Fechete
+44 FOTO

FOTO: Alexandra Fechete

Mai multe știri de la EURO 2020:

Jucătorii Italiei, show în autocar după a treia victorie de la EURO 2020! Au cântat „Un'estate italiana”

Pierdere grea pentru Franța! S-a „rupt” și nu mai joacă deloc la EURO 2020

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
dragdim
dragdim  •  22 Iunie 2021, 07:14

Nemții le-au dat cu terenul in cap portughezilor de fiecare data, dar niciodată nu și-au desconsiderat adversarul. E vorba de educație și de bun simț, gelatul oricât de mulți bani ar avea in cont, rămâne un măscărici. Uitați-vă cum se comporta atunci când coechipierii ratează sau nu îi pasează lui la 2 metri de poarta. Dar “subtilitatea” tehnica de care a dat dovada in meciul cu Ungaria, transformarea din 6 metri?

univ_craiova1
univ_craiova1  •  21 Iunie 2021, 19:20

Asa și care e problema? La 1 miliard de euro în conturi își permite:))) Zlatan făcea mereu și ce a câștigat în cariera? Ala nu e măscărici?

robertino2
robertino2  •  21 Iunie 2021, 19:08
Postat de pinguinul_japonez pe 21 Iunie 2021, 18:05

exact, faci aceste scheme doar cand esti sigur castigator, tu ti ai gasit sa enervezi nemtii la ei acasa cu astfel de gesturi stupide ? uite ca de la 0-1 ti au dat o cu 4-2 ! practic ai ramas de "mascarici" in acest meci in loc sa ti vezi de joc si sa castigi meciul !

E primul lui dribling in ultimii 5 ani, sa-l intelegem.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează