INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ACCIDENTARE

Pierdere grea pentru Franța! S-a „rupt” și nu mai joacă deloc la EURO 2020

Ousmane Dembele. FOTO: Guliver/Getty Images +16   FOTO
Ousmane Dembele. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 14:18 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 14:58

Pentru francezul Ousmane Dembele, EURO 2020 a ajuns deja la final. 

Vești proaste primite de selecționerul Didier Deschamps. Titular în remiza cu Ungaria, Ousmane Dembele a părăsit terenul după doar 30 de minute. Fotbalistul Barcelonei a suferit o lovitură la tendonul genunchiului drept.

Astăzi, Dembele a fost informat de staff-ul medical al naționalei Franței că nu va mai putea juca deloc la acest European. Nu doar problema la genunchi îi dă acestuia bătăi de cap, ci și o leziune musculară la coapsă care-l va scoate din circuit între una și două luni, notează Marca.

Dembele are probleme și la Barcelona

Vestea completează un lanț de incertitudini ce planează asupra carierei lui Dembele. El mai are contract cu Barcelona doar un an, iar cele două părți nu au reușit să ajungă la un numitor comun pentru prelungirea contractului.

Potrivit Mundo Deportivo, situația la Barcelona nu este tocmai cea mai fericită. Șefii sunt nemulțumiți că, după ce clubul a fost răbdător cu Dembele, afectat serios de o mulțime de accidentări, acesta nu este mai interesat să negocieze mai repede noul contract.

Dembele a venit la Barcelona în 2017, de la Borussia Dortmund, pentru o sumă care s-a ridicat, cu tot cu bonusuri, la 135 de milioane de euro. Adus în locul lui Neymar, Dembele a dezamăgit și a jucat doar 118 meciuri, fiind măcinat de accidentări.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Ungaria - Franța 1-1

Ungaria - Franța. Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ungaria - Franța. Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ungaria - Franța. Sursă foto: Guliver/Getty Images
+12 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Scoția, lovită de coronavirus » Cel mai bun om al meciului cu Anglia, depistat pozitiv

„Am fost mai fericit la București decât la Amsterdam” » Laude pentru organizarea României la EURO: ce scriu austriecii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  21 Iunie 2021, 18:35

Picioare de cristal a sta mai mult in vitrina decat a jucat.

alexutu7
alexutu7  •  21 Iunie 2021, 16:42

A fost titular pe bancă, a intrat în minutul 57 și a ieșit în minutul 87... Dar nah, GSP s-a uitat cruciș la meciul ăsta, probabil de aia nici nu avem un autor concret al mizeriei de față...

21lva
21lva  •  21 Iunie 2021, 15:43

Pierdere grea... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează