INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

Jucătorii n-au înțeles nimic, fanii au luat foc pe Twitter! Moment bizar în finalul meciului Croația - Cehia

Croația - Cehia s-a terminat cu 20 de secunde mai devreme. oto: Guliver/Getty Images +8   FOTO
Croația - Cehia s-a terminat cu 20 de secunde mai devreme. oto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2021 21:03 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 21:21

Croația - Cehia 1-1, cel de-al doilea meci al zilei de la EURO 2020, s-a încheiat cu 20 de secunde mai devreme.

Carlos del Cerro Grande, „centralul” spaniol care a condus partida de pe Hampden Park din Glasgow, a luat pe toată lumea prin surprindere, fluierând finalul meciului cu 20 de secunde mai devreme. 

Deși au fost dictate trei minute de prelungiri, iar Croația se afla într-o fază convenabilă de atac, ibericul a așteptat să se scurgă două minute și 41 de secunde din timpul adițional dictat, iar apoi a fluierat finalul. 

Microbiștii au remarcat pe Twitter decizia de neînțeles a lui Cerro Grande: „Arbitrul tocmai ce a fluierat cu 20 de secunde mai devreme, în timp ce Croația ar fi putut încerca o ultimă centrare. Aveți vreo informație despre el? Încearcă să trimită acasă adversarele periculoase ale La Roja?”, a sunat una dintre replici.

Croația și Cehia, remiză la Euro 2020

Cehia este neînvinsă după primele două meciuri de la Euro 2020. Patrik Schick a fost și astăzi protagonist. În minutul 35 a obținut o lovitură de la 11 metri, după un cot încasat în figură de la Lovren. Atacantul lui Leverkusen și-a asumat executarea penalty-ului, deși sângele continua să îi curgă din nas.

Croația s-a dezmeticit după pauză. Ivan Perisic a egalat în minutul 47, după o acțiune personală, în flancul stâng al atacului, finalizată cu un șut imparabil. Finalul a fost unul liniștit. Niciuna dintre combatante nu a riscat. Vicecampioana mondială a părut să lase totul pentru ultima rundă, când înfruntă codașa Scoția.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Croația - Cehia 1-1

+4 FOTO

Imagine horror la EURO: eroul Cehiei, plin de sânge în meciul cu Croația!

Vezi aici cronica partidei Croația - Cehia 1-1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
albertinhoo
albertinhoo  •  19 Iunie 2021, 00:02
Postat de dora pe 18 Iunie 2021, 21:51

Croatii si cehii au jucat in ultimele 10 minute ca Dinamo si Chindia in remiza de salon din ultima etapa de play-off. Probabil arbitrul a vazut asta si a dorit sa ”sanctioneze” ambele echipe. Care nu mai aveau cum sa marcheze in 20 de secunde !

Teorii ale conspiratiei. :))

amedeul
amedeul  •  18 Iunie 2021, 22:58

Poate ma insel dar Patrik Schick a primit ingrijiri pe teren si conform regulamentului trebuia sa paraseasca terenul cel putin pentru cateva secunde dupa reluarea jocului. Prin urmare nu avea cum sa execute el lovitura de la 11 m. Gol dat in conditii neregulamentare!

dora
dora  •  18 Iunie 2021, 21:51

Croatii si cehii au jucat in ultimele 10 minute ca Dinamo si Chindia in remiza de salon din ultima etapa de play-off. Probabil arbitrul a vazut asta si a dorit sa ”sanctioneze” ambele echipe. Care nu mai aveau cum sa marcheze in 20 de secunde !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close