INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  BELGIA

Eden Hazard criticat pentru prestațiile din ultima perioadă: „Joacă doar din talent, dar nu se antrenează cum trebuie”

Eden Hazard criticat pentru prestațiile din ultima perioadă: „Joacă doar din talent, dar nu se antrenează cum trebuie”
Eden Hazard criticat pentru prestațiile din ultima perioadă: „Joacă doar din talent, dar nu se antrenează cum trebuie”

Articol de - Publicat sambata, 19 iunie 2021 11:09 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 11:39

Intrarea lui Eden Hazard (30 de ani) a schimbat fața jocului Belgiei în partida cu Danemarca, câștigată cu 2-1, dar starul lui Real Madrid continuă să fie departe de pretențiile avute de la el și de forma și condiția fizică menite să-i ofere postul de titular. 

Un fost tehnician blanco, în prezent așteptând să înceapă munca la AS Roma, îl critică pe internaționalul de 30 de ani. „E un jucător extraordinar, dar care se antrenează într-un mod teribil. Puteți doar să vă imaginați unde-ar fi ajuns dacă avea o atitudine superprofesionistă la pregătire”, a declarat Mourinho pentru TalkSports.

Mourinho: „Eden Hazar nu aparține acestei generații de jucători”

Managerul portughez a explicat și ce-l trage în jos pe Eden Hazard: „E un băiat fantastic, un tată execelent de familie, pare să nu aparțină acestei generații de jucători. Foarte liniștit și total concentrat asupra familiei, copiilor, părinților, are o viață tare liniștită. Iar în fiecare dimineață merge la teren și... nu muncește mult. 

Când joacă nu vezi la el reflexul unei săptămâni de antrenamente, doar talentul său. Când s-a transferat la Real Madrid m-am gândit wow, băiatul asta merge la cel mai mare club din lume și va simți presiunea enormă pentru a câștiga Balonul de Aur. Dar în ceea ce privește foma fizică și viteza, ar fi un fotbalist mult mai bun dacă s-a pregăti așa cum trebuie. Dar doar talentul l-a adus acolo unde este”.

32 de goluriîn 109 selecții la naționala Belgiei are Eden Hazard, pentru care a debutat în 2008

Euro la indigo » Eric a recreat golul de Playstation al Belgiei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Statistică inedită: asistăm la o premieră totală după primele 10 meciuri de la EURO

Cristiano Ronaldo n-a fost primul! Cine i-a luat fața la EURO în războiul contra sucurilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează