INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  UCRAINA - AUSTRIA

FOTO Cum arată gazonul de pe Arena Națională înaintea duelului decisiv Austria - Ucraina » Mesajul administratorilor stadionului

Gazonul de pe Arena Națională arată perfect în ziua meciului Ucraina - Austria, din ultima rundă a grupei C de la Euro 2020. +4   FOTO
Gazonul de pe Arena Națională arată perfect în ziua meciului Ucraina - Austria, din ultima rundă a grupei C de la Euro 2020.

Articol de - Publicat luni, 21 iunie 2021 16:55 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 17:25

Gazonul de pe Arena Națională arată perfect în ziua meciului Ucraina - Austria, din ultima rundă a grupei C de la Euro 2020. 

Chiar dacă la București a plouat aproape non-stop în ultima săptămână, iar meteorologii anunță că ploile vor continua și zilele viitoare, gazonul de pe cel mai mare stadion al țării arată excelent. 

Ne-am făcut de râs la antrenament oficial al Austriei la meciul de debut de la București, dar sistemul de drenaj a fost pus rapid în funcție și situația s-a remediat rapid. UEFA a decis ca acoperișul stadionului să nu fie deschis niciodată pe durata turneului final, iar administratorii Arenei erau panicați.

Gazonul impecabil pe Arena Națională

Dar cantitățile extrem de mari de apă n-au creat absolut deloc probleme gazonului, adus de municipalitatea din Italia, de la o pepinieră localizata în Cusago. Întreg gazonul, dar și montarea acestuia a costat 2,2 milioane de lei, iar de schimbare acestuia s-a ocupat exclusiv Primăria București.

„Chiar dacă a plouat în cantități extrem de mari în ultima perioadă, sistemul de drenaj de la Arena Națională a funcționat la capacitate maximă. Nu au existat niciun fel de problemă în ultimele zile, gazonul este perfect, nu este deloc îmbibat cu apă”, au explicat pentru GSP.RO, oficialii PMB.

Din informațiile furnizate de autorități, Bucureștiul beneficiază acum de unul dintre cele mai bune gazoane care au fost vreodată montate pe Arena Națională.

După ploi, urmează caniculă în București

Prognoza meteo pentru București indică atât caniculă, cât și vijelii, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. Instabilitatea atmosferică se va menţine accentuată, în special după-amiaza şi seara când se vor semnala ploi, fulgere, posibile vijelii şi căderi de grindină, însă vremea va deveni caniculară spre sfârşitul săptămânii cu maxime de 36 de grade Celsius, conform Agerpres.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 21 iunie, ora 22:00 – 25 iunie, ora 22:00, instabilitatea atmosferică se va menţine temporar accentuată, astfel mai ales în timpul după-amiezilor şi al serilor, probabilitatea pentru averse torenţiale şi descărcări electrice va fi ridicată. Vântul se va intensifica în timpul ploilor şi vor fi posibile vijelii şi căderi de grindină.

VIDEO Euro la indigo » Eric a recreat singurul gol marcat de turci la turneul final

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

EXCLUSIV Adrian Porumboiu, comentariu pro-Hațegan: „N-a îngenuncheat, n-a fost papagal să copieze ipocrizia care domină lumea!”

EXCLUSIV Reverență a atacantului român în fața maghiarilor: „E trist, dar trebuie să fim realiști! Fotbalul nu este politică!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (3)
fiji
fiji  •  21 Iunie 2021, 22:24

Păi, dacă "UEFA a decis ca acoperișul stadionului să nu fie deschis niciodată pe durata turneului final" înseamnă că el a fost ÎNCHIS, așadar picăturile de ploaie nu au căzut pe gazon, "administratorii" nu au avut de ce să se sperie iar UEFA a fost foarte mulțumită. Deci, care este problema? Ah, sireacă limbă română!

dubluv
dubluv  •  21 Iunie 2021, 20:57

Craitoiule istetule, de ce crezi ca ne-am facut de ras la antrenamentul Austriei? Ca a plouat?

titiduru22
titiduru22  •  21 Iunie 2021, 17:54

Domnu' Craitoiu daca n-ai stiut ti-o spun eu , iarba / gazonul este o planta care iubeste apa care daca are scurgere nu face rau plantelor in general .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează