INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  SEMIFINALE

Arbitrul trimis acasă după o gafă uriașă la Mondialul din 2018, delegat la prima semifinală de la EURO!

Felix Brych a condus Belgia - Portugalia 1-0 // foto: Guliver/gettyimages
Felix Brych a condus Belgia - Portugalia 1-0 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2021 22:17 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 23:02

Meciul dintre Italia și Spania din semifinalele EURO 2020 va fi arbitrat de neamțul Felix Brych (45 de ani).

  • Italia - Spania, prima semifinală de la EURO 2020, se joacă marți, 6 iulie, de la ora 22:00. Meciul va fi transmis de Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro.

Felix Brych arbitrează Italia - Spania, prima semifinală de la EURO 2020

UEFA a delegat brigada de arbitri care va conduce meciul dintre Italia și Spania, capul de afiș al penultimei faze de la EURO 2020.

Felix Brych va conduce partida, fiind ajutat de asistenții Mark Borsch și Stefan Lupp, precum și de Sergei Karasev ca arbitru de rezervă. În camera VAR vor activa tot nemți, Marco Fritz fiind principalul responsabil și sprijinit de Christian Dingert, Christian Gittelmann și Bastian Dankert.

Brych a condus Italia ultima dată în septembrie 2020, la victoria cu 1-0 împotriva Țărilor de Jos.

4 meciuria condus Brych la EURO 2020: Țările de Jos - Ucraina 3-2, Finlanda - Belgia 0-2, Belgia - Portugalia 1-0 și Ucraina - Anglia 0-4

Brych, trimis acasă la Cupa Mondială din 2018

În 2018, la precedentul turneu final major la care a arbitrat, Felix Brych a fost trimis acasă după meciul din Serbia și Elveția 1-2, din grupe. Cuplat cu înfrângerea contra Braziliei, eșecul contra elvețienilor i-a eliminat pe sârbi.

La 1-1, Brych le-a refuzat un penalty clar sârbilor, la o intervenție asupra atacantului Aleksandar Mitrovic. Federația din Serbia s-a plâns de arbitrajul lui Brych, trimițând 7 videoclipuri cu faze considerate incriminante către FIFA, iar drept răspuns, forul internațional l-a trimis acasă pe neamț!

Jorginho, Balonul de Aur în 2021?

Gazzetta dello Sport, prestigioasa publicație din Italia, lansează un scenariu total surprinzător: Jorginho (29 de ani), mijlocașul Italiei și al lui Chelsea, ar putea câștiga Balonul de Aur în acest an!

Jurnaliștii italieni propun această variantă în cazul în care Italia ar câștiga Euro 2020. Squadra Azzurra înfruntă în semifinale Spania.

Jorginho a avut un sezon excelent. A câștigat Liga Campionilor alături de Chelsea și face un turneu solid cu Italia la Campionatul European, unde are șansa chiar să câștige competiția-vedetă a verii.

Casele de pariuri au însă o altă perspectivă. Favoritul bookmakerilor e Leo Messi, de 6 ori câștigător al Balonului de Aur, și deținătorul en-titre al distincției. Jorginho nu prinde top 10!

JUCĂTORCOTĂ
1. Messi3.25
2. H. Kane5
3-6. Kante7
Lewandowski7
Mbappe7
Ronaldo7
7. Neymar10
8. Sterling11
9. De Bruyne13
10. Lukaku15

Citește mai multe știri despre EURO 2020:

Explicațiile lui Shevchenko, după ce Ucraina a fost nimicită pe Olimpico: „Acolo a fost problema noastră”

Italienii visează după calificarea în semifinalele Euro 2020: „Luați-l în calcul pentru Balonul de Aur” » Bookmakerii nu-l bagă în seama!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează