INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  FRANȚA

Încă un scandal la EURO 2020: UEFA a deschis anchetă » Pavard, fără suflare 15 secunde!

Pavard a fost serios busculat în meciul Franța - Germania. FOTO: Guliver/Getty Images
Pavard a fost serios busculat în meciul Franța - Germania. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 17 iunie 2021 14:57 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 14:57

UEFA  investighează de ce fundașul francez Benjamin Pavard a mai jucat o jumătate de oră după ce și-a pierdut cunoștința. A fost izbit cu genunchiul în cap de Gosens, în meciul Franța - Germania 1-0. 

Alt scandal la Euro legat de siguranța jucătorilor. Fifpro, Asociația fotbaliștilor profesioniști, a făcut plângere la UEFA, protestând împotriva deciziei de a-l păstra în joc pe Benjamin Pavard, după ce acesta își pierduse cunoștința pe teren.

Benjamin Pavard: „15 secunde am fost în șoc”

Pe 15 iunie, la trei zile după căderea lui Eriksen, fundașul dreapta francez a fost izbit cu genunchiul în cap de germanul Gosens, prăbușindu-se inert în iarbă. Comoție cerebrală. 

"15 secunde am fost în șoc", a povestit Pavard. Și totuși, a mai jucat o jumătate de oră. Până la sfârșit. Medicii albaștrilor i-au permis să continue.

Anchetă UEFA: se cer înlocuiri temporare la comoții

UEFA a deschis o anchetă, și foști fotbaliști cer intervenția rapidă a forului continental. 

"Când vor pune autoritățile în prim plan sănătatea jucătorilor? Acționați acum, folosiți înlocuirile temporare în cazul unei comoții cerebrale!", a declarat Chris Sutton, ex-atacant în Premier League, actual analist la BBC. 

"Scoateți jucătorul la margine, să fie consultat de un doctor independent! Schimbați-l cât timp este examinat și lăsați-l să reintre doar dacă este sută la sută sănătos!".

Citește și alte știri despre EURO 2020:

EXCLUSIV Hagi și Popescu refuză invitația FRF, după umilința de la primul meci + Resping și invitațiile viitoare: „Vom merge pe locuri plătite de noi”

Atac furibund la adresa politicienilor prezenți la VIP în Austria - Macedonia de Nord: „Papagalii vor să se dea mari față de prostime! Deja mă enervez”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează