INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  BUCUREȘTI

Atac furibund la adresa politicienilor prezenți la VIP în Austria - Macedonia de Nord: „Papagalii vor să se dea mari față de prostime! Deja mă enervez”

Politicienii la VIP, legendele fotbalului românesc la tribuna a II-a
Politicienii la VIP, legendele fotbalului românesc la tribuna a II-a

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 09:33 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 11:15

Jurnalistul Ion Cristoiu (72 de ani) s-a declarat contrariat de prezența politicienilor români la tribuna VIP de pe Arena Națională la primul meci găzduit de București de la EURO 2020.

Cazul prezentat în premieră de Gazeta Sporturilor continuă să provoace valuri. Ultimul care ia o poziție dură împotriva prezenței politicienilor la tribuna VIP, în timp ce foștii mari jucători ai României au primit bilete la tribuna a II-a, este jurnalistul Ion Cristoiu. 

Ion Cristoiu, atac furibund la adresa politicienilor prezenți la VIP în Austria - Macedonia de Nord

„Vă spun foarte simplu. Anca Dragu e microbistă? (râde). Acest meci s-a transmis la televizor? Atunci aveți explicația tuturor papagalilor ăștia de aici. Anca Dragu? Dacă e președintele Senatului, ce? De ce i-au trimis invitație? Și de ce să o onoreze? Dacă era invitată la biblioteca Academiei, la lansarea unei cărți, venea? Nu, pentru că nu era transmis în direct! 

Unii dintre ăștia de aici n-au nicio treabă. Nicușor Dan n-am auzit să fie microbist. Nici Bologa, nici Bode, nici Anca Dragu și cu atât mai mult Aurescu... oamenii aceștia au răspuns invitației ca să se dea mari față de prostimea numită România. Ei sunt în tribună, la VIP. Nu s-au dus în mijlocul oamenilor. Au dovedit încă o dată nevoia lor de a demonstra că toți ceilalți sunt proști, iar ei sunt la VIP. 

Ce să caute pe teren doamna Anca Dragu, este microbistă? Eu dacă aș fi primit o invitație nu m-aș fi dus, că nu mă interesează meciul. Dacă era acolo un spectacol de operă, doamna Dragu ar fi fost? Cine e microbist e înnebunit să fie pe stadion și poate fi și la galerie! 

Ei au răspuns unei invitații aberante - ce treabă aveau politicienii cu EURO 2020? - ca să-i vedem noi că sunt la VIP. Voia și Bologa, precum Anca Dragu, să vedem că e mare. Deja mă enervez! Văd o mare slăbiciune a lor: ca noi să știm că ei sunt mari, sunt șefi.

Nu prezența lui Bologa e tema. Tema este faptul că era un meci fără nicio miză pentru români, că ei nu sunt microbiști și că s-au dus acolo la VIP. Puteau să nu accepte invitația”, a spus Cristoiu la TVR 1.

Fără Hagi și Popescu pe Arena Națională?

La solicitarea Gazetei Sporturilor, UEFA a anunţat că va interveni pentru ca legendele fotbalului românesc să primească bilete la oficială: „UEFA va lua legătura cu Federația din România pentru a încerca să găsească o soluție și cât mai multe legende ale fotbalului să participe la următoarele meciuri în cele mai bune condiții posibile”.

Încercând acum să-și spele imaginea, deși inițial insistase că nu a greșit cu nimic și că doar a respectat procedurile impuse de UEFA, FRF a anunțat printr-o postare pe pagina oficială de Facebook că ei au solicitat bilete de la UEFA, în urma scandalului de la UEFA.

Așadar, la următorul meci găzduit de Arena Națională, anume Ucraina-Macedonia de Nord, gloriile fotbalului românesc, precum Gică Hagi și Gică Popescu, ar putea asista de la tribuna VIP.

Totuși, cei doi foști mari jucători ar fi decis să nu participe la meci, potrivit sport.ro.

VIDEO. 4 goluri în primul meci jucat pe Arena Națională la Euro 2020

Mai multe știri despre acest subiect:

Panduru reacționează după scandalul de la Austria - Macedonia de Nord: „FRF a știut ce face! Dacă tăcea Gazeta, nu se schimba nimic”

Dorinel Munteanu trimite un nou mesaj către FRF, după episodul neplăcut de pe Arena Națională: „Ne revedem la «a doua»!”

Se revoltă după ce s-a întâmplat cu liderii „Generației de Aur” pe Arena Națională: „E penibil! Vai de capul nostru”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
kuba
kuba  •  17 Iunie 2021, 12:14

O fosila comunista ! Un grețos ca și CTP !

albusibiu
albusibiu  •  17 Iunie 2021, 11:58

Mda, a devenit "Maestrul - gaina care a nascut pui vii" reper de onoare si povete de cinste, dupa ce a schimbat orientarile politice (adica stapanii/sponsorii) de vreo 3 ori doar in ultimul deceniu. Nimic nu e mai dezgustator ca o astfel de *** a presei sa dea lectii. Si mai grav, se gasesc si unii care sa-i dea "share" in paginile de sport. Cine se aseamana se aduna. Pur si simplu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează