INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO LA INDIGO

Euro la Indigo, ep. 10 » Copy-paste al lui Eric după unul dintre cele mai frumoase reușite de la European: „Un gol pe sufletul meu!”

Eric a refăcut golul lui İrfan Kahveci
Eric a refăcut golul lui İrfan Kahveci

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 14:37 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 10:38

EURO LA INDIGO. Turcia a dezamăgit la acest Campionat European și a bifat trei înfrângeri din tot atâtea partide. Mai mult, naționala Semilunei a înscris o singură dată în turneu, gol pe care Eric de Oliveira l-a imitat în cadrul proiectului „Euro la Indigo”, inițiat de GSP. Vezi mai jos videoul și înscrie-te in superconcurs!

  • „Euro la indigo" are super-premii! Poți câștiga o consolă PS5, un iPhone 12, un smart TV Sony sau 5 smartwatch-uri.
  • Descoperă cuvântul-cheie din videoul de azi, intră pe www.gsp.ro/indigo și înscrie-te în concurs!

În meciul cu Elveția, pierdut cu 1-3, İrfan Kahveci a izbutit unicul gol al Turicei de la EURO 2020, o execuție imparabilă, în vinclu, de la 18 metri, care l-a lăsat cu gura căscată și pe Eric: „Turcia pleacă acasă după trei înfrângeri, opt goluri primite și doar unul marcat. „Fix acel gol a fost unul senzațional”, a spus brazilianul. 

Mai întâi, Eric a explicat reușita de senzație a turcului: „Autorul a fost İrfan Kahveci, care a primit mingea la 25 de metri de poartă, a driblat scurt, cu o fentă de la fotbal în sală. Apoi, a tras fantastic, cu stângul, în diagonală. 

A fost mișto și golul lui Shaqiri, dar mi-a plăcut mai mult al turcului. Hai să vedem dacă reușesc să fac la fel ca mijlocașul lui Fenerbahce”, a spus Eric de Oliveira. 

După câteva încercări, Eric a marcat exact cum a făcut-o Kahveci, apoi a exclamat zgomotos: „Güle güle (n.r. la revedere)! Baclava!

Înscrie-te în concursul Euro la indigo!

În timpul fiecărui filmuleț realizat de Eric sau de Robert Niță in proiectul “Euro la indigo” va fi anunțat un cuvânt-cheie. Tu trebuie să scrii acel cuvânt-cheie în pagina de concurs - www.gsp.ro/indigo - împreună cu datele tale de contact, și gata, ești înscris în tragerea la sorți!

Poți participa de mai multe ori la concurs! Pentru că în fiecare video se anunță alt cuvânt-cheie. Trebuie doar să urmărești video-urile din seria "Euro la indigo" (verifică AICI) și să adaugi cuvântul-cheie pe www.gsp.ro/indigo.

Aici - detalii complete despre proiectul Euro la Indigo

Aici - pagina de concurs + formular de înscriere

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
scandautor
scandautor  •  22 Iunie 2021, 01:40

La fizicu' lui, performanța cea mai mare nu e golul, cât faptul c-a reușit să se abțină de la a striga și alte mâncăruri turcești, rezumându-se doar la baclava...

paolo11
paolo11  •  21 Iunie 2021, 16:56

Lamentabil…

Vezi toate comentariile (2)
Comentează