INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO LA INDIGO

Euro la Indigo, ep. 11 » Eric a refăcut „bijuteria” care a deblocat meciul Rusia - Danemarca: „Somebody stop me!”

Eric de Oliveira
Eric de Oliveira

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2021 13:26 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 10:38

EURO LA INDIGO. În cadrul proiectului „Euro la Indigo”, inițiat de GSP, brazilianul Eric de Oliveira a refăcut golul lui Mikkel Damsgaard din Rusia - Danemarca 1-4. Vezi mai jos videoul și înscrie-te in superconcurs!

  • „Euro la indigo" are super-premii! Poți câștiga o consolă PS5, un iPhone 12, un smart TV Sony sau 5 smartwatch-uri.
  • Descoperă cuvântul-cheie din videoul de azi, intră pe www.gsp.ro/indigo și înscrie-te în concurs!

„Danemarca a luat trofeul pentru cel mai frumos gol al zilei. E vorba de golul lui Damsgaard: preluare de la 20 de metri de poartă, un șut extraordinar aproape de pe loc, cu superefect. Și frumos, și greu, e foarte complicat să dai cu atât efect, mai ales dacă nu tragi din viteză”, a explicat Eric. 

Brazilianul a reușit să replice execuția lui Damsgaard după câteva încercări nereușite. Execuția reușită a fost cu atât mai dulce, Eric exclamând „Somebody stop meeee!” (Cineva să mă oprească!)

„Mie mi-a ieșit din mai multe încercări, dar tu poți câștiga dintr-o singură încercare”, a fost mesajul din partea lui Eric. Mai jos, detalii despre cum poți obține superpremii!

Înscrie-te în concursul Euro la indigo!

În timpul fiecărui filmuleț realizat de Eric sau de Robert Niță in proiectul “Euro la indigo” este anunțat un cuvânt-cheie. Tu trebuie să scrii acel cuvânt-cheie în pagina de concurs - www.gsp.ro/indigo - împreună cu datele tale de contact, și gata, ești înscris în tragerea la sorți!

Poți participa de mai multe ori la concurs! Pentru că în fiecare video se anunță alt cuvânt-cheie. Trebuie doar să urmărești video-urile din seria "Euro la indigo" (verifică AICI) și să adaugi cuvântul-cheie pe www.gsp.ro/indigo.

Aici - detalii complete despre proiectul Euro la Indigo

Aici - pagina de concurs + formular de înscriere

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
paolo11
paolo11  •  22 Iunie 2021, 14:26

Lamentabil! Nu aveți nici haz nici har...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează