INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO LA INDIGO

Euro la Indigo, ep. 15 » E greu să-l imiți pe Hazard: „Dacă dădeam așa și când eram fotbalist, acum număram milioanele de euro”

Robert Niță a reconstituit golul lui Thorgan Hazard
Robert Niță a reconstituit golul lui Thorgan Hazard

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iunie 2021 11:29 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 10:37

EURO LA INDIGO. Belgia a eliminat-o pe Portugalia grație unui gol marcat de Thorgan Hazard. Superexecuția a fost copiată de Robert Niță în cadrul proiectului „Euro la Indigo”, inițiat de GSP. Vezi mai jos videoul și înscrie-te in superconcurs

  • „Euro la indigo" are super-premii! Poți câștiga o consolă PS5, un iPhone 12, un smart TV Sony sau 5 smartwatch-uri.
  • Descoperă cuvântul-cheie din videoul de azi, intră pe www.gsp.ro/indigo și înscrie-te în concurs!

Robert Niță a fost din nou protagonistul zilei în proiectul „Euro la Indigo”.

„Gata, băieți! S-a terminat cu joaca, a început iureșul la turneul final! Ieri s-a lăsat cu lacrimi grele, plânsete și supărare. Olanda și Portugalia, două foste campioane europene, au plecat acasă”, a spus fostul atacant.

Ulterior, Niță a explicat faza golului marcat de Thorgan Hazard.

„Golul care l-a făcut pe Ronaldo să-și strângă bagajele a fost senzațional! O torpilă a lui Thorgan Hazard, de la 25 de metri. E drept, portarul dormea, dar execuția e de clasă! 

A primit mingea la 25 de metri de poartă, face o preluare scurtă, accelerează, șiret plin și gol. 1-0. Ronaldo, du-te acasă, du-te în vacanță ...

Ce ziceți? Îmi iese și mie? N-am fost eu vreun mare șuteur de la distanță, plus că acum mingea a prins un efect spectaculos, dar încercarea moarte n-are!”, a spus Niță.

Fostul vârf a trecut la execuții. Atot încercat, dar nu i-a ieșit perfect. După o execuție care s-a apropia cât de cât de cea a lui Hazard, Niță a comentat amuzat: „Dacă dădeam așa și când eram fotbalist, acum număram milioanele de euro”.

Înscrie-te în concursul Euro la indigo!

În timpul fiecărui filmuleț realizat de Eric sau de Robert Niță in proiectul “Euro la indigo” este anunțat un cuvânt-cheie. Tu trebuie să scrii acel cuvânt-cheie în pagina de concurs - www.gsp.ro/indigo - împreună cu datele tale de contact, și gata, ești înscris în tragerea la sorți!

Poți participa de mai multe ori la concurs! Pentru că în fiecare video se anunță alt cuvânt-cheie. Trebuie doar să urmărești video-urile din seria "Euro la indigo" (verifică AICI) și să adaugi cuvântul-cheie pe www.gsp.ro/indigo.

Aici - detalii complete despre proiectul Euro la Indigo

Aici - pagina de concurs + formular de înscriere

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
slobozia1974
slobozia1974  •  28 Iunie 2021, 18:25

Ce *** :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  28 Iunie 2021, 17:27

Unde ați mai gasit și papagalulasta?penibil ...

paolo11
paolo11  •  28 Iunie 2021, 13:57

Episodul 15, la fel de penibil ca si precedentele, ca si intreaga “idee”…

Vezi toate comentariile (3)
Comentează