INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO LA INDIGO

Euro la Indigo, ep. 16 » Robert Niță s-a amuzat pe seama lui Pogba: „Paulică, vacanță plăcută! Robert Niță continuă”

Robert Niță a reconstituit golul lui Paul Pogba
Robert Niță a reconstituit golul lui Paul Pogba

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iunie 2021 12:21 / Actualizat marti, 29 iunie 2021 12:58

EURO LA INDIGO. Franța și Elveția au oferit, la București, cel mai spectaculos meci de la EURO 2020. Paul Pogba a marcat un gol de generic, pentru 3-1, iar  superexecuția a fost copiată de Robert Niță în cadrul proiectului „Euro la Indigo”, inițiat de GSP. Vezi mai jos videoul și înscrie-te in superconcurs.

  • „Euro la indigo" are super-premii! Poți câștiga o consolă PS5, un iPhone 12, un smart TV Sony sau 5 smartwatch-uri.
  • Descoperă cuvântul-cheie din videoul de azi, intră pe www.gsp.ro/indigo și înscrie-te în concurs!

Robert Niță a fost protagonistul zilei în proiectul „Euro la Indigo” și a dovedit că putea juca și el în Franța - Elveția.

Mai întâi, Robert Niță a explicat golul lui Pogba, reușit la 2-1 pentru Franța: „A primit mingea la 20 de metri de poartă, a făcut o preluare și direct în vinclu. Superexcuție. Încerc și eu să văd dacă îmi iese. Îmi era mai ușor să refac golurile din penalty”, a spus Niță.

Fostul atacant a marcat din prima, dar a repetat execuția pentru a trimite mingea și mai aproape de vinclu.

După ce a reușit, Robert Niță a avut un mesaj amuzant pentru Pogba: „Paulică, ce-mi faci tu mie, dar nu dau rău nici eu. Paule, vacanță plăcută îți doresc! Robert Niță continuă la EURO la Indigo! 

M-a chinuit Paulică azi, dar până la urmă, știți ce e cel mai important? Paulică pleacă acasă, iar Robert Niță continuă”, a spus fostul vârf.

Înscrie-te în concursul Euro la indigo!

În timpul fiecărui filmuleț realizat de Eric sau de Robert Niță in proiectul “Euro la indigo” este anunțat un cuvânt-cheie. Tu trebuie să scrii acel cuvânt-cheie în pagina de concurs - www.gsp.ro/indigo - împreună cu datele tale de contact, și gata, ești înscris în tragerea la sorți!

Poți participa de mai multe ori la concurs! Pentru că în fiecare video se anunță alt cuvânt-cheie. Trebuie doar să urmărești video-urile din seria "Euro la indigo" (verifică AICI) și să adaugi cuvântul-cheie pe www.gsp.ro/indigo.

Aici - detalii complete despre proiectul Euro la Indigo

Aici - pagina de concurs + formular de înscriere

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
paolo11
paolo11  •  29 Iunie 2021, 15:51

Cine e Robert Nita?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează