INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO LA INDIGO

Euro la Indigo, ep. 19 » Robert Niță provoacă nostalgie! A refăcut golul senzațional marcat de Dorinel Munteanu cu Anglia: „Cândva, au fost și români fericiți la EURO”

În urmă cu 20 de ani, la EURO 2000, România învingea Anglia, 3-2, în grupe, iar Dorinel Munteanu marca un gol spectaculos. Robert Niță, fostul atacant al Rapidului, a refăcut golul lui Munteanu în cadrul proiectului „Euro la Indigo
În urmă cu 20 de ani, la EURO 2000, România învingea Anglia, 3-2, în grupe, iar Dorinel Munteanu marca un gol spectaculos. Robert Niță, fostul atacant al Rapidului, a refăcut golul lui Munteanu în cadrul proiectului „Euro la Indigo

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2021 11:33 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 12:18

EURO LA INDIGO. În urmă cu 20 de ani, la EURO 2000, România învingea Anglia, 3-2, în grupe, iar Dorinel Munteanu marca un gol spectaculos. Robert Niță, fostul atacant al Rapidului, a refăcut golul lui Munteanu în cadrul proiectului „Euro la Indigo”, inițiat de GSP. Vezi mai jos videoul și înscrie-te in superconcurs!

  • „Euro la indigo" are super-premii! Poți câștiga o consolă PS5, un iPhone 12, un smart TV Sony sau 5 smartwatch-uri.
  • Descoperă cuvântul-cheie din videoul de azi, intră pe www.gsp.ro/indigo și înscrie-te în concurs!

„După Italia și Spania, aseară am aflat și celelalte două semifinaliste: Danemarca și Anglia. Golurile de ieri n-au fost fantastice, așa că hai ne întoarcem puțin în trecut. 

Mai exact, să ne amintim de vremurile în care noi, România, băteam Anglia la Campionatul European. În 2000 a fost un meci fantastic, pe care l-am câștigat cu 3-2. Și ce echipă avea Anglia atunci, cu Beckham, Scholes, Neville, Shearer sau Owen!

Bine, și noi stăteam excelent. Hai să recităm și să ne aducem aminte de întreaga echipă, că merită: Stelea - Contra, Filipescu, Gică Popescu, Chivu - Dan Petrescu, Gâlcă, Dorinel Munteanu, Adi Ilie - Viorel Moldovan, Mutu. În lot mai erau Hagi, Belodedici, Ganea, Prunea, Lobonț sau Lupescu, și antrenor era nea Imi Ienei. Frate, ce vremuri!

Hai să ne alimentăm nostalgia și să încercăm să refacem un gol din acel România - Anglia 3-2!” a spus Niță.

Ulterior, fostul golgeter a explicat execuția spectaculoasă a lui Dorinel Munteanu, reușită la 2-1 pentru Anglia.

„Era 2-1 pentru englezi când portarul lor a boxat o minge la 16 metri, unde era plasat excelent Dorinel Munteanu. Stop pe piept și voleu direct în poartă. Bravo, Dorinele! Cu stângul, direct în ațe!”, a spus Niță.

Robert Niță a trecut la execuții. A marcat spectaculos din prima, dar nu s-a mulțumit până când reușita nu a fost perfectă.

„Cândva, au fost și români fericiți la EURO! Bravo, Dorinele!”, a mai spus Niță, care la final a făcut spectacol jonglând cu mingea.

Înscrie-te în concursul Euro la indigo!

În timpul fiecărui filmuleț realizat de Eric sau de Robert Niță in proiectul “Euro la indigo” este anunțat un cuvânt-cheie. Tu trebuie să scrii acel cuvânt-cheie în pagina de concurs - www.gsp.ro/indigo - împreună cu datele tale de contact, și gata, ești înscris în tragerea la sorți!

Poți participa de mai multe ori la concurs! Pentru că în fiecare video se anunță alt cuvânt-cheie. Trebuie doar să urmărești video-urile din seria "Euro la indigo" (verifică AICI) și să adaugi cuvântul-cheie pe www.gsp.ro/indigo.

Aici - detalii complete despre proiectul Euro la Indigo

Aici - pagina de concurs + formular de înscriere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
paolo12
paolo12  •  07 Iulie 2021, 11:44
Postat de gicab pe 07 Iulie 2021, 11:22

Poate refaceți si coregrafia de la meciul fcsb mc

Va paste retrogradarea…

gicab
gicab  •  07 Iulie 2021, 11:22

Poate refaceți si coregrafia de la meciul fcsb mc

paolo12
paolo12  •  07 Iulie 2021, 09:57

Superb articol!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează