INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO LA INDIGO

Euro la Indigo, ep. 22 » Robert Niță și Eric de Oliveira, prestații demne de finală: „Thank you, Wembley!”

Eric de Oliveira a refăcut golul lui Shaw
Eric de Oliveira a refăcut golul lui Shaw

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2021 14:02 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 16:24

EURO LA INDIGO. În ultimul episod al proiectului inițiat de GSP, Eric de Oliveira și Robert Niță au recreat golul lui Luke Shaw din finala EURO 2020, Italia - Anglia. Vezi mai jos videoul și înscrie-te in superconcurs!

  • „Euro la indigo" are super-premii! Poți câștiga o consolă PS5, un iPhone 12, un smart TV Sony sau 5 smartwatch-uri.
  • Descoperă cuvântul-cheie din videoul de azi, intră pe www.gsp.ro/indigo și înscrie-te în concurs!

„Italia a luat trofeul, Anglia a rămas cu lacrimile. Măcar a dat un gol frumos, în minutul 2”, a spus Robert Niță. Acesta a fost completat de partenerul său din această ediție a proiectului, Eric: „Încercăm să îl refacem din bucăți, hai să vedem cum iese”.

În tandem, Eric și Niță au descris faza reușitei care a deblocat finala: „Shaw recuperează și lansează un atac rapid. Mingea ajunge pe partea dreaptă la Trippier, centrare pe bara a doua și același Shaw, ajuns la finalizare, a reluat din drop, la colțul scurt”.

Mai întâi cu Eric în locul lui Trippier, în postura de servant, iar Niță la finalizare, apoi cu rolurile inversate, golul a fost recreat după câteva încercări. Autorul acestuia a fost Eric: „Thank you Anglia, thank you Wembley! Din păcate frații mei englezi n-au reușit să câștige EURO, iar italienii duc cupa înapoi la Roma”.

Înscrie-te în concursul Euro la indigo!

În timpul fiecărui filmuleț realizat de Eric sau de Robert Niță in proiectul “Euro la indigo” a fost anunțat un cuvânt-cheie. Tu trebuie să scrii acel cuvânt-cheie în pagina de concurs - www.gsp.ro/indigo - împreună cu datele tale de contact, și gata, ești înscris în tragerea la sorți!

Poți participa de mai multe ori la concurs! Pentru că în fiecare video s-a anunțat alt cuvânt-cheie. Trebuie doar să urmărești video-urile din seria "Euro la indigo" (verifică AICI) și să adaugi cuvântul-cheie pe www.gsp.ro/indigo.

Aici - detalii complete despre proiectul Euro la Indigo

Aici - pagina de concurs + formular de înscriere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
paolo12
paolo12  •  12 Iulie 2021, 17:13

Extraordinar articol! Bravo gsp!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close