INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  AUSTRIA - MACEDONIA DE NORD 3-1

FRF, primele date despre fanii prezenți pe Arena Națională » Câți dintre suporteri au fost vaccinați împotriva COVID-19

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 10:54 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 12:41

Austria – Macedonia de Nord 3-1 a fost primul meci de la EURO 2020 jucat la București, iar partida s-a desfășurat în condiții excelente.

Meciul de pe Arena Națională a avut 9.082 fani în tribună (25% din capacitate), iar FRF a anunțat primele date privind suporterii prezenți la partidă și modul în care au fost respectate măsurile de prevenție a îmbolnăvirii cu coronavirus.

Astfel, FRF anunță că „76% au primit brățările de acces pe baza actelor medicale care dovedeau vaccinarea cu schemă completă, trecerea prin boală în ultimele 90 de zile sau un test RT-PCR negativ din ultimele 72 de ore” și că principala formă de imunizare a fanilor prezenți la meci a fost vaccinul.

Restul de 2.136 de fani au făcut teste rapide în centrele medicale acreditate pentru EURO 2020, iar din personalul care a ajutat la organizarea meciului, 976 de persoane erau vaccinate și 376 aveau teste rapide negative.

Centru de vaccinare la Arena Națională! 

Sâmbătă, primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că s-a deschis un centru de vaccinare în incinta Complexului „Lia Manoliu”. Acesta va fi deschis în cele patru zile în care Bucureștiul va organiza meciuri de la Campionatul European: 13 iunie, 17 iunie, 21 iunie și 28 iunie.

Următoarele categorii de persoane vor putea asista la meciurile de la EURO 2020 pe Arena Națională:

  • „Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului;
  • Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
  • Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului”

Ce meciuri de la EURO 2020 se joacă pe Arena Națională:

  • Grupa C: Austria - Macedonia de Nord 3-1
  • Grupa C: Ucraina - Macedonia de Nord, joi, 17 iunie, ora 16:00
  • Grupa C: Ucraina - Austria, luni, 21 iunie, ora 19:00
  • Optime de finală: 1F-3A/B/C, luni, 28 iunie, ora 22:00

VIDEO Suporterii Macedoniei de Nord au făcut show în Centrul Vechi din București

Citește mai multe știri de la EURO 2020:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV înainte de Austria - Macedonia de Nord » Am scăpat de bișnițari, stadionul s-a transformat

Fotbalistul de la EURO care l-a lăsat mască pe Victor Pițurcă: „E extraordinar!”

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează