INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  GRUPA C

Fotbalistul de la EURO care l-a lăsat mască pe Victor Pițurcă: „E extraordinar!”

Goran Pandev a marcat contra Austriei +9   FOTO
Goran Pandev a marcat contra Austriei

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 10:24 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 10:47

Victor Pițurcă (56 de ani), expertul PRO TV pe parcursul Campionatului European de Fotbal, s-a declarat impresionat de Goran Pandev (37), căpitanul Macedoniei de Nord.

Aflată în premieră la un turneu final, Macedonia de Nord a fost condusă din teren de veteranul Goran Pandev la primul meci din grupa C, contra Austriei. Nord-macedonenii au fost învinși, scor 1-3, dar Goran Pandev a ieșit la rampă, marcând golul de onoare pentru echipa sa.

La 37 de ani, Pandev continuă să joace la cel mai înalt nivel. Este legitimat la Genoa, în Serie A, pentru care a jucat în 30 de meciuri în sezonul 2020/2021.

Victor Pițurcă: „Pandev e extraordinar”

Constanța sa l-a impresionat pe Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, care speră ca Pandev să nu joace contra României în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, acolo unde „tricolorii” fac parte din grupa J, alături de Macedonia de Nord.

„E extraordinar. Vorbeam cu cineva că Pandev joacă acum în Serie A. Nu e titular mereu, dar e acolo. Extraordinar! Sperăm să nu joace în meciul cu noi, poate se retrage”, a spus Pițurcă la PRO TV.

Comedia erorilor pe Arena Națională » Pandev, gol după o mare gafă 

Goran Pandev a marcat primul gol al Macedoniei de Nord la un turneu final, în minutul 28 al partidei cu Austria, de pe Arena Națională, în urma unei gafe de proporții în defensiva adversă.

În minutul 28 al disputei de pe Arena Națională, la 1-0 pentru austrieci, Hinteregger a greșit o degajare simplă, la 20 de metri de propria poartă, respingând direct în coechipierul Marcel Sabitzer. Faza putea fi rezolvată ușor de portarul Daniel Bachmann. Acesta a ieșit însă hazardat, a prins mingea, apoi a scăpat-o din brațe și i-a pus-o pe tavă veteranului Goran Pandev.

David Alaba a avut și el un rol în comedia erorilor din defensiva austriacă, încurcându-l pe goalkeeper.

„Vulpoiul” de la Genoa a speculat gafa și a înscris golul cu numărul 38 la prima reprezentativă. Este golgeterul all-time al Macedoniei.

+5 FOTO

Goran Pandev s-ar putea retrage

Sunt șanse mari ca Pandev să nu evolueze împotriva României la meciul tur din preliminarii. În februarie, veteranul nord-macedonean a anunțat că s-ar putea retrage după EURO: „M-am chinuit mult să mă refac după ultima accidentare. Mă gândesc să renunț după turneul din vară, însă până atunci vreau să mă bucur de fotbal”.

Pandev a jucat în primul meci contra României, câștigat de „tricolori” la București, cu 3-2.

Mai multe știri de la EURO 2020:

Încă un incident grav la Euro » Un spectator a căzut azi din tribune: „E în stare gravă la spital”

Eriksen, primul mesaj după momentele dramatice prin care a trecut: „Nu mă voi da bătut!”

Austria - Macedonia de Nord, pas cu pas spre stadion » Reporterul GSP a urmat traseul fanilor: de la controlul medical, la fluierul de start

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
supereduardo10
supereduardo10  •  14 Iunie 2021, 20:55

No ii batem si fara Pandev. Doar sa nu faca iar Mirel schimbarile mai bine le face nea Jiji. Nea Piti da ce mirat esti nenica zici ca esti aterizat de pe dunele de nisip :)))

talpaiadului
talpaiadului  •  14 Iunie 2021, 13:32

Ne bat si fara Pandev.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close