INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  INCIDENTE

VIDEO Scene de bestialitate după finala EURO » Englezii, acuzați de violență extremă împotriva fanilor Italiei

Scene de violență între fanii de pe Wembley // foto: capturi Facebook +49   FOTO
Scene de violență între fanii de pe Wembley // foto: capturi Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2021 15:30 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 18:31

Nu au lipsit incidentele după finala EURO 2020, câștigată de Italia în fața Angliei chiar pe Wembley, scor 1-1, 3-2 d.pen.

Suporterii Angliei sunt acuzați de violență asupra admiratorilor Italiei după finala EURO. Un videoclip scandalos a început să circule pe rețelele de socializare, în care suporterii îmbrăcați cu tricouri albastre - ale Italiei - par a fi atacați cu brutalitate de către englezi.

Politicianul Alex Bazzaro, deputat al partidului populist Lega per Salvini Premier și consilier al orașului Veneția, a publicat pe contul personal de Facebook un videoclip incriminatoriu. Acesta îi acuză pe englezi de violență împotriva fanilor Italiei, la finalul evenimentului de pe Wembley

TIFOSI ITALIANI PICCHIATI FUORI DALLO STADIO. VERGOGNATEVI BESTIE!!

Publicată de Alex Bazzaro pe Duminică, 11 iulie 2021

Persoane bătute cu bestialitate după finala EURO » Zeci de arestări

Potrivit AGI, poliția din Londra a arestat 45 de persoane care au provocat incidente atât cu forțele de ordine, cât și cu ceilalți fani de pe Wembley. Agenții de poliție au rămas în preajma stadionului după fluierul final al meciului, pentru a sigura că toți fanii ajung acasă în siguranță.

Chiar și așa, o parte dintre fanii Squadrei Azzurra ar fi suferit acte de violență. În videoclipul postat de politicianul italian, un grup de fani englezi pare că fugăresc alți spectatori - o bună parte dintre ei îmbrăcați cu tricoul Italiei - în interiorul stadionului, în același timp lovindu-i cu bestialitate.

Italia - Anglia. Haos înainte de finala Euro 2020

Nu a existat liniște nici înainte de meci. Sute de fani englezi fără bilet au încercat să pătrundă pe Wembley cu doar două ore înainte de finala Euro 2020, Italia - Anglia.

Seara nu a fost lipsită de incidente, din păcate. Un grup de indivizi a încercat să rupă cordoanele de securitate pentru a intra în stadion. În replică, au fost ridicate alte bariere metalice.

După mai multe lupte - unele, de-a dreptul violente! - între stewarzi și fani, ordinea a fost restabilită. Poliția Metropolitană a avertizat oamenii care nu au bilete la finală să se îndepărteze de căile de acces în stadion.

+4 FOTO

Mai multe știri despre finala EURO:

Decizie importantă luată de Gareth Southgate după finala EURO » Selecționerul Angliei și-a anunțat planurile de viitor

Anglia a repetat 9 luni executarea penalty-urilor! Trauma care l-a făcut pe Gareth Southgate obsesiv în abordarea loviturilor de la 11 metri

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
ovidiu1
ovidiu1  •  13 Iulie 2021, 18:15

Pub-urile trebuiau sa ramana inchise, britanicii beau pana mor, si nu se intampla nimic. Pogba Africanul:"Fara alcool, da ?" , Johnson baga la cap.

dragdim
dragdim  •  13 Iulie 2021, 02:46
Postat de catalin.palcu pe 12 Iulie 2021, 21:30

noi comentam de aia ca sunt primitivi cand aveau universitati si catedrale de pe la anii 1100-1200? si teatre de pe la 1500. de aia care au inventat calea ferata si au revolutionat industria ?de aia care au inventat clonarea, primele vaccinuri si antibioticele ? hai sa ne vedem lungul nasului. Au ei defectele lor, or fi betivani ( o parte),o fi si vremea proasta acolo, mancarea fara gust, dar hai sa fim seriosi, suntem liliputani pe langa ei ca si contributii stiintifice, artistice , academice samd

Cătălin, tocmai din motivele enumerate de tine, ar trebui sa fie un model. Din păcate ai uitat de milioanele de oameni măcelăriți și duși in sclavie, de bogățiile furate din toată lumea cu care și-au construit catedralele alea frumoase și teatrele. Nemții au cel puțin la fel de multe inventii benefice, dar tot nazi îi numesc. Așa ca lasă-ma cu perfidul Albion și poți îngenunchea alături de ei, cu siguranța rasismul va dispărea intr-o clipita.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  12 Iulie 2021, 21:48

nu inteleg ce atata ura pe unii. nu scriu ziarele din Regat, din Italia , din alte tari europene, de aceste ' atacuri ' si stam sa-l credem pe un consilier local din Venetia, membru al unui partid de extrema pare-mi-se ? bai, nu aveau cum sa-i atace englezii pe italieni la stadion, pt ca stateau separati. in Anglia nu te lasa niciodata sa intri cu tricoul echipei oaspete printre suporterii gazda, niciodata ! stiu ca locuiesc aici de mult. te trimite la sectorul/tribuna oaspetilor. am fost la meciul lui Bute de la Nottingham acum 7 ani parca , unul nu s-a uitat urat la noi ca il sustineam pe roman. au si ei golani, au batausi, au si cutitari, dar teoria aluia nu sta in picioare. ati uitat cand la Roma au fost injunghiati 6 suporteri de-ai lui Liverpool ? si au patit-o si suporterii altor echipe englezesti pe la Roma, Napoli , altul pe la Istanbul ? daca era invers, mama ce era pe la gurile unora.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează