INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ANGLIA

Decizie importantă luată de Gareth Southgate după finala EURO » Selecționerul Angliei și-a anunțat planurile de viitor

Gareth Southgate (50 de ani), selecționerul Angliei // foto: Guliver/gettyimages +49   FOTO
Gareth Southgate (50 de ani), selecționerul Angliei // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2021 14:10 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 15:29

Gareth Southgate (50 de ani), selecționerul Angliei, nu se gândește să renunțe la post după ce englezii au pierdut finala EURO în fața Italiei.

Anglia a suferit o mare dezamăgire în finala EURO, chiar acasă, pe Wembley. A ratat șansa de a cuceri primul său Campionat European din istorie, fiind învinsă la loviturile de departajare de Italia, după 1-1 în timpul regulamentar.

Gary Lineker s-a pronunțat » Ce trebuie să schimbe Anglia: „Părem speriați de noi înșine”
FINALĂ
Gary Lineker s-a pronunțat » Ce trebuie să schimbe Anglia: „Părem speriați de noi înșine”

Gareth Southgate rămâne la cârma Angliei! Vrea să conducă echipa la Cupa Mondială

În ciuda eșecului, Southgate nu se gândește să părăsească naționala Albionului. Vrea să o conducă și la Cupa Mondială din 2022, care va avea loc în Qatar, scrie Sky Sports.

Întrebat despre posibilitatea de a semna un nou contract, Southgate a spus: „Nu cred că este un moment potrivit să mă gândesc la asta. Trebuie să ne calificăm pentru Qatar. Am nevoie de odihnă, de timp să reflectez asupra EURO.

Nu vreau să mă angajez la nimic mai mult decât ar trebui, să rămân mai mult decât sunt binevenit, aceste lucruri trebuie luate în considerare. Vreau să duc echipa în Qatar, simt că am progresat în ultimii 4 ani”.

Contractul curent al lui Southgate expiră în vara lui 2022, dar Mark Bullingham, directorul executiv al Federației Engleze de Fotbal, a declarat că un contract nou, până în 2024, i-ar putea fi oferit actualului selecționer.

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre EURO: 

Chiellini l-a făcut „nebun”, el a adus 35 de debutanți » Povestea incredibilă a lui Roberto Mancini, creatorul invincibilei squadra

Micuțul prinț George a cucerit pe toată lumea » Imaginile care fac înconjurul lumii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
dragdim
dragdim  •  13 Iulie 2021, 02:04

Angajează un antrenor secund german?

zagna
zagna  •  12 Iulie 2021, 21:38

Anglia a jucat bine,dar la 11 m nu trebuia să hotărască el, Stan Patitu', executanții.

talpaiadului
talpaiadului  •  12 Iulie 2021, 17:55

Southgate e principalul vinovat pentru pierderea finalei. E de noaptea mintii sa nu-i introduci pe Greelish si Sterling la loviturile de departajare.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează