INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ITALIA - ANGLIA (1-1, 3-2 LA PENALTY-URI)

VIDEO + FOTO Micuțul prinț George a cucerit pe toată lumea » Imaginile care fac înconjurul lumii

Familia regală a trăit la cote maxime finala EURO 2020 // FOTO: Guliver/GettyImages +15   FOTO
Familia regală a trăit la cote maxime finala EURO 2020 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2021 13:10 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 14:10

Prințul William a fost în tribuna de pe Wembley și a urmărit cum naționala Angliei a pierdut la penalty-uri finala EURO 2020 cu Italia (1-1 după 120 de minute, 2-3 la penalty-uri).

William, care este și președintele Federației Engleze de Fotbal, a venit la meci alături de soția sa, Ducesa Kate și de fiul lor, prințul George (7 ani).

Micuțul prinț George a cucerit pe toată lumea

Cei trei au stat în loja regală de pe Wembley și au trăit cu intensitate partida. Prințul William și fiul său s-au bucurat împreună când Luke Shaw a deschis scorul, spre deliciul fanilor, dar la final au fost triști, când Italia a câștigat partida la penalty-uri.

+11 FOTO

La finalul partidei, prințul William a avut un mesaj, postat pe Instagram, în care a felicitat Italia și i-a lăudat pe jucătorii lui Gareth Southgate pentru evoluția din acest meci și de la turneul final.

Dureros. Felicitări Italia pentru victorie. Anglia, ai ajuns departe, dar, din păcate, azi nu a fost ziua nostră. Puteți toți să țineți capul sus și să fiți mândri de voi. Știu că vor urma mai multe lucruri bune” a scris prințul William.

VIDEO Familia regală a trăit la cote maxime finala EURO 2020

Citește mai multe știri de la EURO 2020: 

Englezii, devastați după finala EURO » Au cerut liber legal pentru a jeli: „Sunt mult prea fragil emoțional!”

Chiellini l-a făcut „nebun”, el a adus 35 de debutanți » Povestea incredibilă a lui Roberto Mancini, creatorul invincibilei squadra

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
ovidiu1
ovidiu1  •  13 Iulie 2021, 18:08

Da, nu-s curios de micul print, in centru trebuia sa fie cineva care a facut ceva pentru fotbalul englez si in general pentru fotbal, cineva care a facu Fotbalul mare in lume: Ferguson, Giggs, Pogba care a spus :"Fara alcool" , in Anglia e o epidemie de ciroza hepatica, englezii, scotienii beau bere pana mor, asta trebuie sa inceteze. N-am auzit pe nimeni din familia regala spunand:"Fara alcool , ca dauneaza grav sanatatii"

talpaiadului
talpaiadului  •  13 Iulie 2021, 04:07
Postat de svenhassel pe 12 Iulie 2021, 15:34

He, he, he, casa domnitoare engleză, de fapt germană, pe numele adevărat Casa de Saxa-Gotha și Coburg, devenită Windsor în 1917, în plin război contra nemților.

E plin de case de saxa in Bucuresti, in special pe strada Stefan Furtuna :)

tomaescu
tomaescu  •  12 Iulie 2021, 16:41

Micul *** care nu are nici un merit, doar ca la *** *** ***-***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează