INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

Faza de la Euro 2020 care l-a dat gata pe Basarab Panduru: „Cum, mă, să mai apari acolo?!”

Vitalitatea italienilor de la Euro 2020 l-a impresionat pe Basarab Panduru (50 de ani). +20   FOTO
Vitalitatea italienilor de la Euro 2020 l-a impresionat pe Basarab Panduru (50 de ani).

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 21:55 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 23:01

Vitalitatea italienilor de la Euro 2020 l-a impresionat pe Basarab Panduru (50 de ani). 

Italia a fost prima echipă calificată în optimile de finală de la Euro 2020. Naționala pregătită de Roberto Mancini le-a învins pe Turcia și Elveția, cu același scor, 3-0. O fază i-a atras atenția în mod special lui Basarab Panduru, cea de la golul de 1-0 din disputa cu elvețienii. 

Manuel Locatelli, mijlocașul lui Sassuolo, a trimis o diagonală către colegul Berardi. Acesta s-a distrat în flancul drept al atacului italian și i-a scos mingea perfect aceluiași Locatelli, venit după un sprint de 70 de metri.

Basarab Panduru, despre golul lui Locatelli

„Faza de la golul lui Locatelli e genială, n-am văzut de mult. În primul rând, pasa e fantastică, apoi te trezești în careu cu ăla care a dat pasa de la 70 de metri. Cum, mă, să mai apari acolo? Să joci și la Sassuolo! Cum să dai pasa aia, dar cum să apari? 

Ce Verratti? E supărat că nu joacă... Ce să mai joci, mă, tu, că faci groapă la mijlocul terenului. Tu n-ai cum să te compari cu Barella și Locatelli”, a opinat Panduru, la Telekom Sport. 

Panduru, contrariat de statistica UEFA

Basarab Panduru nu înțelege modul în care UEFA calculează distanțele parcurse de jucători. Leonardo Spinazzola, fundașul stânga de la AS Roma, a fost unul dintre cei mai activi fotbaliști italieni în primele două partide. În mod oficial a parcurs o distanță doar de două ori mai mare decât portarul Donnarumma.

„Nu știu cum aleargă ăștia (n.r. Barella și Locatelli) doar 10 km. Ei au fost doar într-un sprint. Eu nu mai cred în statistici! Cum să aibă Donnarumma 5 km și Spinazzola care face banda aia non-stop să aibă 10 km?”, a spus Panduru. 

20,8 kma alergat Spinazolla, fundașul stânga al Italiei, în primele două meciuri de la Euro. Portarul Donnarumma a parcurs 9,8 km, conform statisticii oficiale oferite de UEFA

VIDEO Euro la indigo » Robert Niță a recreat golul care le-a adus rușilor prima victorie

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

FOTO Ucraina - Macedonia de Nord 2-1 » Au ratat și au tremurat! Victorie crucială pentru calificare + premieră la București

VIDEO Dan Petrescu, în tribuna a doua pe Arena Națională: „N-am primit bilet nici de la FRF, nici de la UFEA”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează