INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

FOTO Antrenamentul Franței de pe Arena Națională, întârziat 5 minute » Detaliile observate de reporterul GSP

Campioana mondială Franța a efectuat antrenamentul oficial pe Arena Națională, înaintea optimii de finală cu Elveția, de la Euro 2020. +25   FOTO
Campioana mondială Franța a efectuat antrenamentul oficial pe Arena Națională, înaintea optimii de finală cu Elveția, de la Euro 2020.

Articol de , - Publicat duminica, 27 iunie 2021 20:58 / Actualizat duminica, 27 iunie 2021 21:44

Campioana mondială Franța a efectuat antrenamentul oficial pe Arena Națională, înaintea optimii de finală cu Elveția, de la Euro 2020. 

  • Franța - Elveția se joacă luni, de la ora 22:00, pe Arena Națională. Învingătoarea va juca în sferturile de finală cu Spania sau Croația. 

Mbappe și colegii și-au mutat antrenamentul de la 17:30 la 20:30 pentru a evita canicula, însă puteau da peste o ploaie cu grindină.

Din fericire, gheața care a lovit sudul Bucureștiului nu și-a făcut simțită prezența pe Arena Națională, unde s-au auzit doar tunete și a plouat cu soare. Însă ploaia a amânat cu 5 minute startul sesiunii de antrenament.

Campionii mondiali, antrenament pe Arena Națională

+21 FOTO

Deschamps a intrat cu brațele ridicate înspre cer pentru a simți picăturile. L-au urmat Lloris, Giroud și Pavard. Colegi la Real, Benzema și Varane au început primii pasele, în timp ce Pogba a ținut pe picior câteva secunde.

Megastarul Mbappe a intrat ultimul, parcă atent să nu se lase picurat, iar Kante i-a făcut curaj cu zâmbetul său molipsitor. 

Jules Kounde și Lucas Digne au rămas pe marginea terenului, lucrând pe biciclete, în timp ce Marcus Thuram și Thomas Lemar s-au antrenat separat. Au făcut doar alergări ușșoare, fiind incerți pentru duelul cu Elveția. 

Înainte de alergări, Giroud a încercat să marcheze din spatele porții, cu exteriorul, chiar în timp ce Cehia desăvârșea o mare surpriză, golul lui Schick făcând clară victoria contra Olandei.

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2020

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

Suporterii Franței se revoltă » Motivele pentru care vor fi doar 1.500 la București: „E ridicol ce se întâmplă!”

VIDEO+FOTO Ușor, că se ia vopseaua! Cum s-au distrat vedetele Franței la antrenamentul de pe „Arcul de Triumf”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
paolo11
paolo11  •  28 Iunie 2021, 11:53

Si care au fost detaliile observate de atentul reporter? Vai de meseria voastră și a celor care va plătesc...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close