INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  FRANȚA - ELVEȚIA

Suporterii Franței se revoltă » Motivele pentru care vor fi doar 1.500 la București: „E ridicol ce se întâmplă!”

LeParisien anunță că doar 1.500 de suporteri francezi vor face deplasarea în România / FOTO: Guliver/Getty Images
LeParisien anunță că doar 1.500 de suporteri francezi vor face deplasarea în România / FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iunie 2021 13:30 / Actualizat duminica, 27 iunie 2021 18:51

La partida din optimile Euro 2020 dintre Franța și Elveția vor fi numai 1.500 de suporteri francezi pe Arena Națională, deși s-au pus la vânzare în total 25.000 de bilete.

  • Meciul dintre Franța și Elveția va avea loc luni, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe GSP.RO.

LeParisien anunță că doar 1.500 de suporteri vor face deplasarea în România pentru meciul de luni seara. Motivele? Biletele de avion s-au scumpit de aproape 5 ori, iar unele zboruri au și escală și pot dura în total 13 ore! Mai mult, francezii se tem și de o posibilă carantină la sosirea în România și la revenirea în țară.

„Ne așteptam la o creștere a biletelor, este ceva firesc pentru un asfel de eveniment, dar acest preț este ridicol. Pentru zborul cu escală la Varșovia aveai numai 40 de minute la dispoziție să prinzi al doilea avion. Varianta cu escală în Turcia dura 13 ore! Trebuia să plecăm sâmbătă, la ora 14, ajungeam la 17 în Turcia și plecam abia duminică la 5 dimineața. Nu mai vorbesc de întoarcere. Și vorbim de un zbor care, în condiții normale, durează 2 ore și jumătate!”, a declarat un membru de la "Irrésistibles Français", una dintre galeriile care susțin naționala lui Deschamps.

Doar 1.500 de fani pe Arena Națională la Franța - Elveția

Dacă la Budapesta, unde stadionul a fost plin, francezii au fost susținuți de 7.500 de fani la confruntarea cu Portugalia, la București vor ajunge numai 1.500 de francezi. Pe lângă problemele cu zborurile, mulți suporteri nu știu că NU vor fi obligați să intre în carantină sau să prezinte un test negativ la intrarea în România sau la revenirea în Franța!

Probleme pentru fanii francezi vor fi și în sferturi, meci care se va juca la Sankt Petersburg, în Rusia, oraș care a înregistrat cele mai multe decese de la începerea Campionatului European. Probleme pentru suporterii „Les Bleus” ar fi și la semifinalele și finala de la Londra, unde fanii francezi trebuie să petreacă 5 zile în carantină.

Euro la indigo » Niță a recreat primul gol al lui Dolberg din partida cu Țara Galilor

Citește mai multe știri despre Euro 2020:

Pierdere uriașă pentru Croația » Perisic are coronavirus și ratează meciul cu Spania
CROAȚIA - SPANIA
Pierdere uriașă pentru Croația » Perisic are coronavirus și ratează meciul cu Spania
Secretul Italiei, spus chiar de eroul din meciul cu Austria + cum a copiat performanța tatălui din urmă cu 25 de ani
ITALIA - AUSTRIA 2-1 (D.PREL)
Secretul Italiei, spus chiar de eroul din meciul cu Austria + cum a copiat performanța tatălui din urmă cu 25 de ani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
dragdim
dragdim  •  28 Iunie 2021, 03:34

Mda, carantina pentru ce? In România sunt sub 100 de cazuri pe zi, iar in Franța 1500! Poate noi ar trebui sa ii ținem in carantina, ***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aius
aius  •  27 Iunie 2021, 21:32

Niste fanfaroni ***!Mai intai confuzie intre capitale,acum nu stiu cum e cu carantina !Niste prosti!Cred ca daca sunt francezi, sunt buricul ...pisicii !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ouroboros
ouroboros  •  27 Iunie 2021, 16:46

ca de obicei francezii sunt penibili, cand e vorba de romania! poate se razbuna fotbalul pe ei si pe fanfaronada asta penibila! numai fonfleuri gratuite. poate ii pacaleste elvetia la fotbal!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează