INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  FRF

Gabi Balint, mesaj genial pe Facebook! Ironie fină la adresa FRF

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 14:25 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 14:56

Gabi Balint se află în vacanță și nu a ratat ocazia să ironizeze conducerea Federației Române de Fotbal, după scandalul cu privire la biletele de la meciurile de la EURO 2020 găzduite de Arena Națională.

Aflat în Grecia, fostul internațional s-a fotografiat în mare, într-un peisaj superb, și a avut un mesaj ironic către FRF.

„Mai bine decât la tribuna 2...”, a scris Balint, făcând referire la locul în care Hagi, Popescu și Munteanu au primit bilete la meciul Austria – Macedonia de Nord, primul găzduit de București la EURO 2020.

Gabi Balint, mesaj genial pe Facebook! Ironie fină la adresa FRF

Hagi și Gică Popescu au refuzat invitația FRF 

După ce au primit locuri la tribuna a II-a la primul meci de la EURO 2020, Gică Hagi (56 de ani) și Gică Popescu (53) au decis să nu asiste la meciul dintre Ucraina și Macedonia de Nord, scor 2-1.

În schimb, Anghel Iordănescu, Dan Petrescu, Jean Vlădoiu și Gabriela Szabo, campioană olimpică și multiplă campioană mondială și europeană la atletism, au venit la meci.

VIDEO Totul despre Portugalia - Germania, derby-ul zilei la EURO 2020

EXCLUSIV GSP a aflat cu ce sunt servite VIP-urile care merg pe Arena Națională, la meciurile de la Euro » Pui marinat în lapte de cocos și plăcintă turcească

Cristiano Ronaldo n-a fost primul! Cine i-a luat fața la EURO în războiul contra sucurilor: „Să nu beți Coca Cola!”

Playtech: BOMBĂ! Reghecampf, DAT DE GOL de presa din Germania! S-au aflat, în sfârșit, dedesubturile mariajului cu Anamaria Prodan


Comentarii (8)
valentindragobete
valentindragobete  •  19 Iunie 2021, 17:49
Postat de ali.bec pe 19 Iunie 2021, 17:40

Poate ca ironia nu era fata de FRF ci fata de cei doi pomanagii care se milogesc ptr niște bilete

De ce vrei sa te alături neaparat Frăției proștilor si asa sunt prea multi si modifica clima planetei prin codoiul expirat ?

valentindragobete
valentindragobete  •  19 Iunie 2021, 17:47

Presupun ca autorul ( autorii ) are ( au ) proprietatea cuvintelor si stie ( stiu ) ca genial, referindu-se la persoane sunt acelea, citez din dex, " înzestrate cu geniu " iar mai departe geniul, tot din dex, " Cea mai înaltă treaptă de înzestrare spirituală a omului, caracterizată printr-o activitate creatoare ale cărei rezultate au o mare însemnătate; persoană care are o asemenea înzestrare. " si voi niște neica nimeni l-ati găsit pe Balinț cu poza si comentariul lui pueril, genial ?!

ali.bec
ali.bec  •  19 Iunie 2021, 17:40

Poate ca ironia nu era fata de FRF ci fata de cei doi pomanagii care se milogesc ptr niște bilete

Vezi toate comentariile (8)
Comentează