INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  AUSTRIA - MACEDONIA DE NORD

FOTO Austria - Macedonia de Nord. Comedia erorilor pe Arena Națională » „Vulpoiul” Pandev, gol după prima mare gafă de la Euro 2020

Goran Pandev (37 de ani) a marcat primul gol al Macedoniei de Nord la un turneu final, în minutul 28 al partidei cu Austria, de pe Arena Națională, în urma unei gafe de proporții în defensiva adversă. +9   FOTO
Goran Pandev (37 de ani) a marcat primul gol al Macedoniei de Nord la un turneu final, în minutul 28 al partidei cu Austria, de pe Arena Națională, în urma unei gafe de proporții în defensiva adversă.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2021 19:43 / Actualizat duminica, 13 iunie 2021 19:53

Goran Pandev (37 de ani) a marcat primul gol al Macedoniei de Nord la un turneu final, în minutul 28 al partidei cu Austria, de pe Arena Națională, în urma unei gafe de proporții în defensiva adversă. 

În minutul 28 al disputei de pe Arena Națională, la 1-0 pentru austrieci, Hinteregger a greșit o degajare simplă, la 20 de metri de propria poartă, respingând direct în coechipierul Marcel Sabitzer. Faza putea fi rezolvată ușor de portarul Daniel Bachmann. Acesta a ieșit însă hazardat, a prins mingea, apoi a scăpat-o din brațe și i-a pus-o pe tavă veteranului Goran Pandev. David Alaba a avut și el un rol în comedia erorilor din defensiva austriacă, încurcându-l pe goalkeeper.

+5 FOTO

 „Vulpoiul” de la Genoa a speculat gafa și a înscris golul cu numărul 38 la prima reprezentativă. Este golgeterul all-time al Macedoniei. 

Daniel Bachmann a comis-o pe Arena Națională

Bachmann evoluează la Watford, nou-promovată în Premier League, din 2017. A plecat devreme din Austria, în 2011, și a jucat de-atunci pentru mai multe formații britanice, precum Stoke, Wrexham sau Ross County.

Avea, înainte de Euro, doar două selecții în națională. Pe Transfermarkt e cotat la 800.000 de euro.

Austria - Macedonia de Nord. Comedia erorilor pe Arena Națională » „Vulpoiul” Pandev, gol după prima mare gafă de la Euro 2020
Daniel Bachmann

Citește și alte știri de la Euro 2020:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV înainte de Austria - Macedonia de Nord » Am scăpat de bișnițari, stadionul s-a transformat

Austria - Macedonia de Nord » Mesaj RO-Alert pe telefoanele bucureștenilor, cu 3 minute înaintea startului de pe Arena Națională

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (12)
danut1971
danut1971  •  13 Iunie 2021, 21:46
Postat de dexter pe 13 Iunie 2021, 21:20

Danuț nu stie in ce țara locuieste.

bine ca sti tu

dexter
dexter  •  13 Iunie 2021, 21:20
Postat de sameoldstuff pe 13 Iunie 2021, 20:35

Pentru el este mare, o parcurge în marș forțat în 8 ore. :)) Au și înscris, poate face un popas. :))

Danuț nu stie in ce țara locuieste.

doxin
doxin  •  13 Iunie 2021, 21:01
Postat de love.me.knot pe 13 Iunie 2021, 20:50

Imi cer scuze , dar cum joaca acum aceste echipe , e ca si cum ar fi fortate sa joace , nu au nici o "tragere de inima" ca sa zic asa , o fi din cauza pandemiei care are un impact negativ asupra fotbalistilor. . Ma astept ca meciurile cu adevarat spectaculoase sa fie dupa Optimi . Nu vreau sa ma cert cu nimeni , dar asta vad eu , din pc meu de vedere. O zi frumoasa si vizionare placuta :)

Totusi zic ca au si meciuri bune ca Italia, Belgia.. Anglia a fost un meci bunicel doar ca au lipsit goluri mai multe. Chiar si Austria-Macedonia a fost destul de spectaculos. Clar dupa faza grupelor vom vedea dueluri tari! Vizionare placuta si tie :)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează